Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Přichází zima! Drbna nahodila nový kabát

Jako správná parádnice jsem i já před zimou nahodila nový kabát! Od druhého listopadového pondělí jsme já i moje ségry z dalších krajů změnily vzhled. Ten jen teď čistší, přehlednější a uživatelsky přívětivější.

Zpravodajské weby vydavatelství TRIMA NEWS aktuálně působí v sedmi regionech Česka. Během měsíce srpna weby zaznamenaly více než 3,5 milionu zobrazených stránek a navštívilo je přes 950 tisíc reálných uživatelů.

Společně s novým layoutem zmizela má mobilní verze. Nyní jsem responzivní. To znamená, že rozložení přizpůsobuji velikosti displeje nebo monitoru a je jedno, jestli mě čteš na mobilu, tabletu, notebooku nebo chytré ledničce.

Na hlavní stránce teď také najdeš takzvané bleskovky, což jsou rychlé a krátké zprávy týkající se aktuálního dění kolem tebe. Díky mě ti neunikne žádná informace o dopravní uzavírce nebo rozhodnutí našich pánů radních.

Některá témata si vyžádají více než jeden článek. Proto je pro tebe shrnuji do více článků, tak aby sis mohl na danou kauzu udělat vlastní názor a měl jsi k ní dostatek informací. Aktuální témata, která dle mého hýbou lokálním děním, nalezneš vždy na homepage hned vedle počasí.

Budu ráda, když mi pomůžeš s tvorbou obsahu, a tak jsem aktualizovala sekci blogů, ve které tě ráda přivítám a těším se na tvoje články. Tvoje názory mě zajímají také v komentářích. Krom komentářů můžeš články hodnotit jednoduchým kliknutím na počet déček pod článkem. Abys mohl využít všechny možnosti, nezapomeňte se registrovat

Na novém webu najdeš také spoustu drobných vychytávek, díky kterým jsem opět o něco atraktivnější. No, posuď sám.

Pac a pusu, tvoje Drbna

Štítky Česko, kabát

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přichází zima! Drbna nahodila nový kabát  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.