Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Které položky vám nesmí chybět v botníku? Jsou celkem 4!

PR článek

Jsou boty, bez kterých se váš botník a vaše nohy obejdou jen těžce. Proto si uvedeme několik modelů obuvi, které mají v botníku své nesmazatelné místo a neměly by v něm rozhodně chybět. Jsou celkem 4, tak se na ně blíže podíváme!

Tyto boty se hodí mít hned v několika párech. Nebojte, každý z modelů jistě najde své uplatnění! Poradíte si tak díky tomu za každého počasí a nepřekvapí vás ani různé společenské události. Tyto pánské či dámské boty jsou vybavením, které si zamilujete rychlostí blesku. Tak které boty to budou?

Kotníkové boty do zimního období především

Nahlédneme blíže na zimní boty. Chladné počasí a studené nohy na dobré náladě většinou moc nepřidávají. To první ovlivnit moc nejde, ale se studenýma nohama si poradí hřejivé kotníkové boty. 

Dámské kotníkové boty lze kombinovat s kalhotami i šaty. Raději se u šatů vyhněte délce pod kolena. S takovými šaty totiž tyto vyšší dámské zimní boty opticky zkrátí nohy. Je tedy lepší volit kratší varianty šatů, nebo naopak ty dlouhé. Pánské kotníkové boty a elegantní kabát se skinny džínami využijete třeba na cestu do práce. A barva? Béžové či černé boty jsou sázkou na jistotu, mají totiž široké využití barevných kombinací.

Tenisky do města

Další povinnou položkou jsou oblíbené botasky. Tyto celoroční boty můžete nosit k jakémukoliv stylu. Nestárnoucí dámské i pánské boty se neztratí na cestě do práce, při volnočasových aktivitách i třeba na festivalech. Zkrátka ideální šněrovací boty!

Sandály zaručí vzdušnost

Při vysokých teplotách nechceme své nohy trápit v uzavřené obuvi. Proto jsou dalším nezbytným kouskem tyto otevřené letní boty. Noha bude větrat, a tak se budete cítit příjemně. Dámy navíc mohou sandály nosit jak bez podpatku, tak i na klínku či platformě.

Zdroj: Rieker

Polobotky nebo lodičky na výjimečné příležitosti

V žádném botníku by neměly chybět také společenské boty. Pro muže polobotky, pro ženy nejčastěji lodičky. Tyto boty na podpatku sladíte s večerními šaty a obdivné pohledy se budou jen hemžit!

Pořiďte si tyto nezbytné kvalitní boty do svého botníku. Například nabídka na Rieker-eshop.cz vás vybaví jak obuví na celý rok, tak i stylovými doplňky!

Ohodnoť článek

Foto Rieker

Štítky obuv, oblečení, styl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Které položky vám nesmí chybět v botníku? Jsou celkem 4!  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.