Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jaké šaty nesmí chybět tuto sezónu v šatníku žádné ženy?

PR článek

Letní sezóna se nezadržitelně blíží a vy ještě nemáte vybrané své vzdušné outfity? Nevadí! Na následujících řádcích si povíme, jaké typy šatů můžeme zakomponovat do našich šatníků, abychom se cítily pohodlně a aby byl náš outfit i vysoce módní záležitostí. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jaké modely dámských šatů bychom měly zařadit do našeho letního šatníku?

Na trhu je celá řada šatů pro ženy. Do vašeho šatníku zařaďte určitě jedny delší šaty, které využijete na sváteční události. Líbit by se vám mohly modely s průstřihy v oblasti hrudníku. Ty budou velkým hitem letošní sezóny. Dále do svých šatníků zařaďte i kratší stylové koktejlky. Zkuste vsadit na klasickou černou barvu. Takové šaty jsou elegantní a krásně je sladíte s jakkoli barevnými šperky a také s pestrobarevnými módními doplňky. Černé šaty se pak mohou stát i součástí vašeho kapsulového šatníku. Na léto pak dámy ocení i vzdušné šaty z průsvitných materiálů. Takové se hodí především na pláž a k vodě. Obléci si pod ně můžete i stylové jednodílné nebo dvoudílné plavky. Na každodenní nošení by se vám pak mohly hodit praktické a pohodlné šaty ze 100% bavlny. Nebudete se v nich potit a můžete je nosit např. i s pohodlnými sportovně laděnými sneakersy. V kurzu pak budou zejména šaty na každodenní nošení s potisky.          

Jaké barvy, vzory, motivy a materiály pofrčí tuto sezónu?

V letošní letní sezóně pofrčí zejména přírodní a pastelové odstíny barev. Oříškové, pistáciové, krémové i tmavě modré šaty tak budou tím správným řešením i pro vás. Vyhýbat se pak nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Černá a bílá jsou totiž barvy univerzální a z módy nevychází. Dobře je tak sladíte i s pestrobarevnými módními doplňky nebo s obuví se vzory a motivy. Máte-li rády extravagantní kousky, vsaďte letos na rudé šaty. Ty pak ženy a dívky rády kombinují i s červenou rtěnkou ve stejném odstínu. S dalším líčením to pak ale raději nepřehánějte. Výrazné šaty a rtěnka bohatě postačí. Jistě budete středem pozornosti. Zaměříme-li se na vzory a motivy, budou hrát prim ty zvířecí a květinové. Leopardí, tygrované nebo snad zebrované? Výběr záleží jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. Co se týče materiálů, vsaďte na ty přírodní. Jsou příjemné na dotek, odolné i vysoce módní. Jako bonus jsou pak i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života již akcentují ty největší světové módní značky. Budete mít z čeho vybírat!

Jak naše letní dámské šaty sladit s obuví a s módními doplňky? 

Chceme-li náš letní outfit s šaty vyšperkovat do posledního malého detailu, měly bychom se zaměřit i na stylové módní doplňky a na obuv. Módní doplňky by měly mít nejen stejnou barvu, ale také strukturu. Stačí, když se budete řídit pravidlem, které říká, že hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Dobré je i to, aby byly doplňky a obuv vyrobené ze stejného materiálu. Kožené patří ke koženému, textilní k textilnímu apod.. Díky zmíněným pravidlům se váš outfit vkusně sjednotí a nebude působit zbytečně chaoticky. Jak se říká, méně znamená mnohdy více. K šatům se vám budou hodit kožené kabelky v zemitých odstínech. Zajímavý výběr můžete omrknout např. i zde: https://modivo.cz/c/damske/tasky-a-kabelky/kabelky. Volit můžete kousky se stříbrnou nebo se zlatou sponou, které snadno sladíte i s vašimi stříbrnými nebo zlatými šperky.

Ohodnoť článek

Štítky oblečení, léto, materiál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaké šaty nesmí chybět tuto sezónu v šatníku žádné ženy?  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.