Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rodinná dovolená za nízké ceny. Najdete mezi těmito 7 tipy to pravé pro vás?

PR článek

Když už, tak už. Tak by se dalo shrnout nahlížení většiny lidí na (rodinnou) dovolenou u moře. Koneckonců si ji většinou dopřáváme jen jednou ročně. Kam se vydat, abyste neplatili majlant, ale zároveň se neochudili o svoje potřeby? Máme pro vás seznam míst.

Asi vás nepřekvapí, která destinace je jednou z nejlevnějších. Bulharsko letecky vyjde na týden i s all inclusive stravou na zhruba 13 000 Kč na osobu. Ceny se ale mohou dostat i mnohem níž. Spousta resortů má také animační programy, bazény, tobogány a klouzačky pro děti. Tím se z Bulharska stává ideální místo pro rodinnou dovolenou.

Evropa krásná, slunná a hlavně levná. Víte, kam se vyplatí jet?

TIP: Jestli vyloženě neprahnete po exotické dovolené, poohlédněte se po first minute zájezdech . Proč? Ceny jsou totiž až o půlku levnější. No vážně! Takové pobyty najdete třeba na Skrz.cz, kde se to výhodnými nabídkami jen hemží.

  • Když budete jednat rychle, můžete ulovit třeba Řecko s all inclusive, letecky a s ubytováním jen pár metrů od pláže. A to už kolem 11 000 Kč. No nezní to parádně?
  • Podobně atraktivní lokalitou je i Chorvatsko. Pro své velmi nízké ceny je tato lokalita oblíbenou letní destinací každoročně. A právem! Kromě krásného a čistého moře je tahle země totiž také plná kulturního i přírodního bohatství. Můžete navštívit zajímavá muzea i hory, jeskyně a vodopády.
  • Do temperamentního Španělska se v létě podíváte taky za poměrně nízké ceny. Kanárské ostrovy vás vyjdou zhruba na 17 000 Kč a neochudíte se o all inclusive stravu ani leteckou dopravu.

A co s těmi nejmenšími? Tyhle osvědčené klasiky vás rozhodně nezklamou

  • Volba číslo jedna bude určitě Tunisko. Tenhle stát  severní Afriky má opravdu velké množství resortů, kde nechybí aquaparky a animační programy. Zároveň je tu horké léto od května až do října a vy se tak nabažíte slunečních paprsků dosyta.
  • Podobně přívětivý je také Egypt. Hotely s bazény, skluzavkami a hřišťátky pro vaše prcky vám umožní vypnout hlavu a jen si lebedit pod slunečníkem, aniž byste museli denně vymýšlet aktivity pro celou rodinu.
  • Obě země už máte okoukané? Tak zkuste letět do Turecka, kde je vybavení pro rodinnou dovolenou totožné. Ve všech zmíněných destinacích navíc hotely často nabízí all inclusive stravu, která splní očekávání vybíravých i hladových členů rodiny.

Co myslíte… je z čeho vybírat? Podle nás totiž určitě. Tak krásné léto!

Ohodnoť článek

Štítky all inclusive, strava, Bulharsko, Evropa, léto, Turecko, Španělsko, Egypt, Řecko, Chorvatsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rodinná dovolená za nízké ceny. Najdete mezi těmito 7 tipy to pravé pro vás?  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.