Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Brně funguje masér, který je stále v pohotovosti. Dorazí domů a pomůže od bolesti

PR článek

Zablokovaná záda, bolestivé křeče nebo ztuhlé svalstvo dokáže každého pořádně potrápit. Problémy pohybového aparátu je nejlepší řešit hned. Své o tom ví Ivan Oršel, který působí v Brně jako masér a díky flexibilitě i bohatým zkušenostem dokáže každého rychle vrátit zpět do kondice.

Masér Ivan Oršel má s profesí četné zkušenosti. Dlouhodobě se zabývá tím, jak tělo zbavit za pomoci nejšetrnějších metod bolesti a nastartovat jeho regenerační procesy. Ve své nabídce má proto klasické relaxační masáže i specializované procedury, jakými jsou například Dornova metoda, Breussova masáž nebo Energie rukou.

„Základem mé práce je individuální přístup ke klientovi. Když někdo přijde s bolestmi, nezačínám hned masáží, ale zjišťuji, kde je příčina. Každému se snažím poskytnout takovou péči, která co nejvíce pomůže jeho tělu. Navíc masíruji lidi přímo v jejich domovech, kde se cítí komfortně. Šetřím tím jejich čas, protože nemusí nikam dojíždět a ani se o nic starat. Veškeré potřeby si vozím s sebou. Masáž lze klidně stihnout v kanceláři o obědové pauze,“ popisuje brněnský terapeut, který nejčastěji dojíždí za zákazníky v Brně a jeho okolí. S masážním lehátkem ale klidně přijede i na Blanensko nebo Vyškovsko. 

O původu bolesti často nevíme

Masér Ivan při své práci sází i na další faktory, které jej odlišují od klasických salónů, kde se zákazníci mnohdy střídají jako na běžícím páse. Kromě flexibility a profesionality používá bio oleje s příměsí esenciálních vůní. Právě přírodní produkty zvyšují efektivitu léčebných procedur a přispívají k tomu, aby se lidé zase cítili dobře. 

„Obecně se dá říct, že masáž potřebují tři skupiny lidí. Ti, kteří fyzicky pracují, mají sedavé zaměstnání nebo trpí bolestmi, které mohou přijít zcela nečekaně. Stačí třeba rychlý pohyb při sportování, při němž dojde k posunutí obratle. S tím pak lidé žijí klidně několik let, aniž by o tom věděli,“ vysvětluje profesionál, jehož je možné kontaktovat telefonicky i emailem

Masážní pohotovost 

Velkým přínosem masérského specialisty je také fakt, že je zákazníkům neustále připraven pomoci. Součástí nabízených služeb je takzvaná masážní pohotovost. V případě, že někdo utrpí zranění nebo se mu jen, lidově řečeno, skřípnou záda, Ivan Oršel je schopen rychle vyrazit na pomoc. 

Naléhavá bolest si žádá naléhavé řešení. Snažím se proto, abych se ke klientovi dostal domů co nejrychleji. Čas hraje v tomto případě velkou roli,“ dodává brněnský odborník, který si zakládá i na tom, že si ho zákazníci můžou objednat online a za služby zaplatí klidně platební kartou, QR kódem nebo kartou Edenred benefit.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Masér, Služby, Energie rukou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

ENERGIE RUKOU - TO JE TEDA SAFRA ZDARMA REKLAMA V DRBNĚ!!!

Středa, 13. září 2023, 22:46Odpovědět

Diskutér T.

TAK A JE TO TADY - HODINOVÝ MASÉR - ŽENY TĚŠTE SE A ZASE PŘIBUDE ŽÁRLIVCŮ...

Úterý, 12. září 2023, 18:30Odpovědět

V Brně funguje masér, který je stále v pohotovosti. Dorazí domů a pomůže od bolesti  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.