Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Pro těhotnou maminku museli kvůli akutnímu krvácení přijet záchranáři. Narodila se zdravá holčička

Kvůli akutnímu krvácení v těhotenství volala maminka zachranáře. Ti pro ni přijeli a ihned ji odvezli do nemocnice, kde se jí předčasně narodila dcera Laura. Holčička je zdravá a už dokonce oslavila svůj první měsíc.

Ve večerních hodinách musela žena zavolat na záchrannou službu kvůli akutnímu krvácení v těhotenství. Posádka ihned pospíchala na místo, aby mamince i miminku co nejdříve pomohli.

„Pan doktor byl úžasný, ostatní zdravotníci taky. Všichni hned věděli, co mají dělat a do toho mě ještě empaticky utěšovali a dokonce při převozu sanitkou i drželi za ruku,“ uvedla maminka, která moc děkuje celé posádce za skvělou práci.

Mladou ženu lékaři ošetřili a po poskytnutí kyslíkové a infuzní terapie ji předali porodnici, kde přišla na svět malá Laura. Holčička se narodila sice předčasně, ale zcela v pořádku a musí teď hlavně pořádně jíst, aby všechno dohnala.

Autoři | Foto ZZSJmK

Štítky ZZSJmk, akutní krvácení, zdravé miminko, těhotenství

Pro těhotnou maminku museli kvůli akutnímu krvácení přijet záchranáři. Narodila se zdravá holčička  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.