Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Blog jako zábava i zaměstnání. TerezaInOslo poodhalí v Brně zákulisí světa kreativity

Blogerský svět, který je pro některé z nás jedna velká záhada, může být pro některé nejen koníček, ale také zaměstnání na plný úvazek. O tom a mnohém dalším ze světa blogerů přijede na pozvání Students & Co. na Ekonomicko-správní fakultu MU přednášet blogerka a zakladatelka agentury Elite Bloggers známá jako TerezaInOslo.

Tereza Salte známá také jako TerezaInOslo je jednou z nejviditelnějších tváří české blogerské scény (dvojnásobná vítězka soutěže Blogerka roku v kategorii Life z let 2014 a 2015). Krom toho je také zakladatelkou agentury Elite Bloggers, která má za cíl poskytovat blogerům potřebné zázemí pro práci a pomoci zprostředkovat marketingové spolupráce.

Na přednášce, která se uskuteční ve středu 1.3. na Ekonomicko-správní fakultě Masarykovy univerzity, bude hovořit o tom, jak si čeští blogeři stojí ve srovnání se zahraničím a představí i principy marketingových aktivit, které k blogování neodmyslitelně patří. Nebude chybět ani celý příběh o jejích začátcích a rozjezdu podnikání s agenturou Elite bloggers, se kterou zastupuje a podporuje nejtalentovanější blogerky v České republice. Pro její vznik se inspirovala konceptem norských agentur.

Organizující spolek Students & Co. pořádá pro studenty přednášky a workshopy s odborníky z praxe. "Snažíme se představit studentům svět, kdy se teorie, kterou znají ze školních lavic, propojuje s reálnou praxí. Chceme, aby  se studenti mohli reálně rozvíjet a rozšiřovat své dovednosti dál, za hranice teoretické výuky ve školách," říká o projektu jeden z jeho zakladatelů Jakub Matoušek.

V průběhu jarního semestru plánuje Students & Co. celkem šest přednášek s odborníky z různých oborů, jejichž koncept je kromě základní prezentace založen i na otevřené diskuzi.

Tisková zpráva

Štítky přednáška, Brno, Masarykova univerzita, Česko, povolání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Blog jako zábava i zaměstnání. TerezaInOslo poodhalí v Brně zákulisí světa kreativity  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.