Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V neděli pořádá Scooter Club Brno z.s. již 8 ročník tradičního zahájení skútrsezóny

První oficiální zahájení proběhlo v roce 2008. Průměrná účast je obvykle okolo 60- 70 strojů, sraz bývá tradičně na parkovišti u ústředního hřbitova na Heršpické ulici. Začátek letošní akce je v 9:00 hodin, kdy se začínají sjíždět skútry všech možných kubatur s jezdci všech věkových skupin, od 15 do 60 let nejen z Brna a okolí, ale i z mnohem vzdálenějších destinací.

V době 9:45 – 10:30 je připraven drobný program, je to hlavně čas na debaty mezi kamarády, z nichž někteří se znají právě z těchto srazů, nebo z diskusí na portálech věnujících se skútrům  (www.scbrno.cz), nebo již z proběhlých společných akcí, kterých se Scooter Club Brno pravidelně účastní.

Letos jsou připraveny zajímavé dovednostní soutěže o ceny, setkání se současnou osobností motocyklového sportu KARLEM HANIKOU, stylové občerstvení a další.  Ve 12:00 je odjezd na vyjížďku směr Moravský kras, před kterým probíhá poučení, jak jezdit v koloně a jak se chovat, aby vše proběhlo bez problémů. 13:30 bude zastávka na oběd a další možnost se zabavit v kempu Baldovec, kam letos směřujeme.

Ukončení je naplánováno na 17:00 hodinu na parkovišti u ústředního hřbitova, obvykle se stejně už cestou zpět odpojují jezdci a skupiny z jiných krajů a pokračují domů. Kromě zahájení a ukončení sezóny pořádáme jako Scooter club Brno v sezóně každý týden čtvrteční vyjížďky a skoro každý týden nějakou víkendovou akci spojenou s poznáváním krás zajímavých míst ČR a blízkého zahraničí.

Tisková zpráva

Štítky Brno, Karel Hanika, hřbitov, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V neděli pořádá Scooter Club Brno z.s. již 8 ročník tradičního zahájení skútrsezóny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.