Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Strážníci se pokoušeli zachránit uvězněné důchodce, bohužel jim už nemohli pomoci

Dva smutné případy zaměstnaly včera brněnské strážníky. Dvěma starším lidem, o které měli strach jejich blízcí, už bohužel nemohli pomoci. A to ani přes maximální úsilí.

Po třinácté hodině vyslaná hlídka od šestasedmdesátileté ženy v Řečkovicích zjistila, že její sousedka si na vzdory svým zvykům už dva dny nevybrala poštovní schránku, má zamčeno, klíče jsou zasunuté z vnitřní strany a z domku se nikdo neozývá. Strážníci kvůli vážným obavám o život důchodkyně vstoupili na pozemek, rozbili teleskopickým obuškem okenní tabulku a vzniklým otvorem vešli do domu. Ženu ovšem naneštěstí našli mrtvou, a přivolali k případu státní policisty.

Nikdo bohužel nemohl pomoci ani staršímu muži, který také bydlel v Řečkovicích. Jeho dvaašedesátiletá dcera přivolala po poledni strážníky, protože nereagoval na klepání ani zvonění. Než mohla hlídka zasáhnout, přijela k domu mladší, jednapadesátiletá dcera s klíčem. Otce ovšem nalezly zesnulého a podle přivolaných zdravotníků byl mrtvý již od předešlého večera. 

Zdroj: MPB

Štítky Řečkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci se pokoušeli zachránit uvězněné důchodce, bohužel jim už nemohli pomoci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.