Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pětiletý chlapec při hře spoutal stejně starého kamaráda - klíč neměli

Nedělní odpoledne přineslo trochu vzrušení do Tuřan. Devětatřicetiletý muž zavolal městské strážníky z velmi kuriózního důvodu. Dva pětiletí kluci při hře s pouty narazili na drobný problém - při zamknutí jednoho z nich do náramků zjistili, že nedisponují klíčem.

Rodiče chlapců se rozhodli kontaktovat městskou polici. "Strážníkům se po krátkém zápolení se zámkem neobvyklého typu podařilo pouta odemknout a chlapce z nich vysvobodit," popsal řešení situace mluvčí Jakub Ghanem.

Strážníci podobné případy v různých obněmnách řeší častěji, než bychom možná odhadovali. "Před rokem a půl přišel osmatřicetiletý muž s pouty na rukou přímo na služebnu městské policie a ostýchavě vysvětloval, že mu pouta při společných hrátkách nasadila jeho přítelkyně," doplnil Ghanem. Městští policisté vzhledem k okolnostem prověřili, že se nejedná o hledanou osobu a když se potvrdilo, že se nejedná o uprchlého vězně, pouta muži sundali. 

 

Štítky hra, pouta, městská policie, brno, strážníci, klíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pětiletý chlapec při hře spoutal stejně starého kamaráda - klíč neměli  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.