Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Motocykloví závodníci přijali pozvání na moderovanou besedu

V sobotu 17. listopadu zavzpomínají brněnští motocykloví jezdci včetně Lukáše Abrahama na legendárního motoristického novináře Amose Krejčího. Jezdci v moderované besedě zhodnotí v klubu Šelepka nejen svoji uplynulou sezónu, ale představí plány do té příští.

Pořadatelem akce je ABAJAFANS-KPO o.s. a pan Miloš Bernátek, majitel klubu Šelepka v Brně. Akce pro veškerou širokou veřejnost se tedy koná v sobotu 17. listopadu a začíná v 16 hodin a vstupné se nevybírá.

A s kým budete moci besedovat, resp. od koho si odnést z následující autogramiády podpis? Jedná se pouze o brněnské motocyklové závodníky a pozvání přijali Karel Abraham - pilot prestižní kubatury MotoGP, vítěz závodu Moto2 ve Valencii 2010, letos v závodech královské kubatury tohoto nejprestižnějšího motocyklového závodění dojel celkem 6x v Top-10.

Karel Hanika - vítěz tří závodů Red Bull Rookies Cupu 2012, kromě toho získal letos další 4 podiová umístění a celkově se umístil v tomto juniorském "mistrovství světa" na skvělém třetím místě.

Ondřej Ježek - závodník seriálu "Superstock 1000 FIM Cup". Ačkoliv naskočil do této divácky atraktivní disciplíny teprve v průběhu sezony, tak nakonec obsadil 11. místo, když ve všech pěti posledních závodech dojel v Top-10.

Michal Filla - je nejen protagonistou šampionátu Alpe Adria, kde se letos stal šampionem kubatury superstocků do 1000 ccm, ale také skvělým pilotem mistrovství světa Endurance. Jeho tým až do posledního závodu bojoval ve stocích o celkové prvenství.

Michal Šembera - vynikající závodník šampionátu Alpe Adria. Ve své kubatuře supersportů získal v tomto seriálu letos celkově bronz. Pozvání na Šelepku přijal i bývalý jezdec šampionátu Grand Prix v kubatuře do 125 ccm, Lukáš Šembera.

Napsal Jiří Mikšík, www.motorkari.cz
Foto: www.motorkari.cz

Štítky Beseda, motocykloví závodníci, klub Šelepka, Karel Abraham, autogramiáda, Amos Krejčí, motocykl, Karel Hanika, Brno, Grand Prix, Ondřej Ježek, Valencie, Jiří Mikšík, Michal Filla

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motocykloví závodníci přijali pozvání na moderovanou besedu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.