Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Chcete slevu do Aqualandu Moravia? Pospěšte si!

Již dvacátého června začíná v předpremiéře letní provoz Aqualandu Moravia v Pasohlávkách. Podle provozovatele budou na návštěvníky připravena i největší taháky - atrakce Abyss a Boomerango. Nachystané jsou však i novinky jako třeba atrakce Bubble City.

Aqualand Moravia chce první hosty nalákat na slevu 200 korun z celodenního vstupu. Voucher je dostupný na stránkách akvaparku a platí až do patnáctého července. Novinkou venkovní části areálu bude městečko nafukovacích atrakcí Bubble City.

Slevový voucher ke stažení

V sobotu 21. června čeká návštěvníky slavnostní zahájení letní sezony. Nachystán je bohatý program pro děti a celou rodinu. Hosty přivítají také známé tváře - Tereza Fajksová, Petra Faltýnová nebo Gábina Partyšová.

ČTĚTE VÍCE: Aqualand Moravia dnes otevírá

Kdo nechce čekat na start venkovního provozu vodního centra, může využít speciálního programu u příležitosti Dne otců patnáctého června. Při zakoupení rodinného vstupného dostane každý tatínek u vstupu pivo zdarma a zatímco si rodina užije vodní atrakce včetně již otevřeného venkovního bazénu Riviera, může si jej v klidu vychutnat v relaxační zóně.

Novinkou pro letošní sezónu je tzv. Aqua taxi. Pokud vyrazíte do nedalekých Vranovic vlakem, můžete využít taxíku, který pro vás vypraví Aqualand Moravia. Taxík bude pendlovat mezi akvaparkem a železniční stanicí a uveze až osm osob. Na cestě zpět se stačí prokázat vstupenkou do Aqualandu. Pokud chcete taxi využít, zavoláte 30 minuto dopředu na linku 730 890 158 a odvoz dorazí. Při cestě domů se pak domluvíte přímo se zaměstnanci akvaparku.

Ceny vstupů se oproti loňské sezoně nemění, dospělý zaplatí za celý den v akvaparku 490 korun, děti 390 a malé děti do 150 cm 290 korun. Přechod do wellness zóny nebo obráceně pak stojí 100 korun.

Štítky Aqualand Moravia, Pasohlávky, nové mlýny, akvapark, bazény, wellness, sezóna, léto, aquapark, Tereza Fajksová, Petra Faltýnová, Gabriela Partyšová, Riviera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chcete slevu do Aqualandu Moravia? Pospěšte si!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.