Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Mezi Strážníky roku je mistr v odhalování hledaných nebo dvojice, která koupila kamna chudé stařence

Městská policie Brno (MP) v pondělí ocenila své zaměstnance za činy v roce 2017. Převzala si je pětice strážníků a strážnic a jeden kolektiv celkem v pěti kategoriích. Brněnská městská policie vyzdvihla práci v oboru Tým roku ošetřovatelky a veterinární techničky z útulku zvířat, Čin roku, Civilní zaměstnanec roku, Nováček roku a Strážník roku.

Jeden z nejlepších útulků u nás

Útulek pro zvířata je díky práci celého týmu hodnocen jako jeden z nejlepších v ČR nejen státním veterinárním dozorem, ale v anketách i širokou veřejností.

Za Čin roku byli odměnění strážníci Petr Koš a Filip Plhal, kteří spolu pomohli stařence žijící v zahradní chatce, která nemá peněz nazbyt. Koupil ji kamna a zajistil jejich instalaci.

Kutil Roman

Cenu za Civilního zaměstnance si převzal Roman Kuchtíček, jež má na starosti servis techniky. Je vyhlášený svou schopností opravit jakékoliv zařízení, a to včetně sofistikované techniky, se kterou se neodváží manipulovat ani autorizované servisy.

Nováčkem roku byla vyhlášena Jitka Vystrčilová, která nastoupila k MP před rokem. V září byla zařazena do funkce strážníka obchůzkové služby. Má vynikající pracovní výsledky a podílela se na záchraně lidského života.

Mistr v odhalování hledaných

A na konec Strážníkem roku byl oceněnMichal Málik za širokou škálu velmi kvalitních zákroků. Je mimořádně úspěšný v odhalování hledaných osob a dopadl několik podezřelých z trestných činů.

Autoři | Foto MMB | Zdroj MMB

Štítky strážníci roku, Brno, Strážník, Česko, kamna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mezi Strážníky roku je mistr v odhalování hledaných nebo dvojice, která koupila kamna chudé stařence  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.