Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Nevěsty a ženichové zpozorněte! Brno bude hostit exkluzivní svatební veletrh

PR článek

Čeká vás nejdůležitější a nejkrásnější den vašich životů? Máme pro vás skvělou zprávu! Do Brna zavítá exkluzivní Svatební veletrh. Inspirace, ochutnávky a módní přehlídky, bezva atmosféra při plánování svatby. Od kytičky až po dort, na Svatebním veletrhu najdete pro vše pro vaši vysněnou chvíli. Zapište si do diářů - pátek a sobota 19. a 20. ledna ve Fait Gallery u Vaňkovky. Navíc pro vás máme exkluzivní možnost vyhrát lístky na akci zdarma!

Hvězdná účast

Čekají vás módní přehlídky svatebních šatů, pánské módy a přehlídky návrhářů Poner, Michal Miroslav Knot. Vyhraj zapůjčení luxusních svatebních šatů z ateliéru Poner za 30.000Kč. Akci Moderuje Eva Decastelo a hostem veletrhu je blogerka Nikol Moravcová z Bloges Robes, která se s vámi podělí o svou životní love story ze seznamky.

Pánský koutek s kadeřníkem, chill out zónou a pánskými obleky

„Když ON se mnou nechce jít…" Žádný problém! I pro něj máme klidný koutek – pokoj pro pány, kde si vyberou oblek i košili, boty, doplňky a v chill-zoně si odpočinou nebo se nechají ostříhat. Vyhát můžou pánský oblek na míru od  firmy Plešinger.

Soutěže o ceny za desítky tisíc

Soutěží čeká návštěvníky spousta: o svatební dort, květinovou výzdobu a snubní prstýnky na míru od šperky Korbička, které získá šťastný pár prstýnky za 30.000Kč. Svatební tombola se losuje v pátek i v sobotu.

Zapište si do diáře

Datum 19.- 20. 1. 2018 ve Fait Gallery vedle Vaňkovky. Vstupné je symbolických 100,-Kč, děti do 12 let mají vstup zdarma. O hlídání si starosti nedělejte, vaše poklady ohlídají skvělé Tetičky. Prvních 50 návštěvníků dostane dárek a welcome drink. Více na webových stránkách akce či facebooku.

Soutěžte s Drbnou o lístky a fenomenální víkend v lázních

Soutěž o vstupenky na veletrh byla uzavřena. Vítězové se tuto informaci dozvěděli v SMS zprávě. Soutěž byla uzavřena, výherce jsme telefonicky kontaktovali. Díky za všem za účast!

Autoři | Foto Svatební veletrh Brno

Štítky veletrh, soutěž, Brno, Vaňkovka, Fait Gallery, Eva Decastelo, Nikol Moravcová, oblečení, Facebook, dort, módní přehlídka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Nevěsty a ženichové zpozorněte! Brno bude hostit exkluzivní svatební veletrh  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.