Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

LEADERSHIP BRNO: Sedm inspirativních lídrů poradí, jak vytvořit spokojené a úspěšné pracovní prostředí

Již 4. ročník konference LEADERSHIP BRNO pořádá GrowJOB Institute 13. listopadu v Besedním domě. Na konferenci s podtitulem „Jak vytvářet prostředí, ve kterém jsou lidé spokojení a zároveň dosahují výjimečných výsledků?” vystoupí sedm řečníků z odlišných prostředí, kteří účastníkům prozradí, jak být inspirativním leaderem.

Role inspirativního leadera je důležitá všude, ať už v rodinných firmách, korporacích, neziskovém sektoru či za barem. Na konferenci LEADERSHIP BRNO vystoupí sedm řečníků z odlišných prostředí a pracovních sektorů, kteří se s návštěvníky podělí o své zkušenosti a „best practices”.

„Pracovní svět se mění. Doba je rychlejší, konkurence sílí a nároky na jednotlivce rostou. Od základu se mění i charakter práce samotné. Jak v tomto neustále se měnícím prostředí vést a inspirovat lidi? Jak vést sebe a svůj tým k lepším výkonům nebo jak se nejlépe rozhodovat v klíčových situacích pro dlouhodobý růst firmy? Na to chceme na konferenci najít odpověď,” říká organizátorka Barbora Pečeňová.

To, že inspirativní leader je důležitý v každém prostředí, potvrzuje i výběr řečníků. Jan Vlachynský, spolumajitel tří brněnských barů (mj. Bar, který neexistuje), bude hovořit o své amatérské cestě k efektivnímu vedení zaměstnanců, a o tom, jak být rebelem v gastronomii.

Spolumajitel a kreativní ředitel reklamní agentury Zaraguza Michal Pastier prozradí, jak vypadá firemní kultura úspěšných slovenských agentur, jak zvládnout rostoucí tlak na výkon a kreativní nápady, jak kočírovat bandu kreativců a jak neusnout na vavřínech, ačkoliv sbírají jedno ocenění za druhým.

Jaroslava Valová, zakladatelka SIKO KOUPELNY & KUCHYNĚ, vysvětlí, co je klíčové u budování a předání rodinné firmy o více než 50 prodejnách a stovkách zaměstnanců.

Akce je určena podnikatelům a manažerům, kteří chtějí úspěšně a efektivně vést své týmy nebo celé firmy, ale i zaměstnancům, kteří aktivně pracují na svém kariérním postupu.

Více informací o konferenci včetně přihlášky naleznete na webových stránkách akce nebo Facebooku LEADERSHIP BRNO.


 

Tisková zpráva

Štítky Brno, konference, Besední dům, Jaroslava Valová, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

LEADERSHIP BRNO: Sedm inspirativních lídrů poradí, jak vytvořit spokojené a úspěšné pracovní prostředí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.