Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilý muž zalarmoval policii i záchranku kvůli vodnímu kameni ve svém drinku. Myslel si, že to jsou drogy

Opilý a posléze i velmi arogantní dvaatřicetiletý muž  zaměstnal dnes v brzkých ranních hodinách policii i záchrannou službu. Před třetí hodinou volal na 158 s tím, že se nachází v baru a je mu nevolno, někdo mu prý objednal pití, ve kterém je neznámá látka, poté byl vulgární a zavěsil.

Operační důstojník se pokoušel oznamovateli dovolat, aby zjistil, kde se nachází, ten ovšem nezvedal telefon. Po čtvrt hodině se podařilo muže znovu zkontaktovat. V pozadí bylo slyšet, že  je v rušném podniku, kde probíhá veselá zábava.

Stěžoval si na bolest břicha a malátnost. Policisté nakonec zjistili, že se nachází v baru v centru města. Na místo dorazila hlídka i záchranka. Muž však nechtěl spolupracovat, choval se arogantně a při dechové zkoušce u něj přístroj ukázal přes dvě promile alkoholu.

„Policisté i lékař prohlédli označený nápoj a neznámou látku na dně sklenice vyhodnotili pouze jako částečky vodního kamene. Pán odmítal jakékoliv ošetření zdravotníků i další komunikaci s hlídkou. Policisté ho poučili o zneužívání tísňové linky a muži doporučili,  aby v případě nevolnosti navštívil nemocnici," uzavřela policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Zdroj PČR

Štítky policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž zalarmoval policii i záchranku kvůli vodnímu kameni ve svém drinku. Myslel si, že to jsou drogy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.