Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

SOUTĚŽ: Barvám neutečeš! Noční Brno rozsvítí účastníci barevného běhu

Brněnské výstaviště bude 26. srpna hostit zářivě barevnou párty. Zábavný běh Barvám neutečeš, kterého se už v Praze nebo v Olomouci zúčastnily tisícovky nadšenců, se na jihu Moravy uskuteční poprvé po tmě.

 „Tato akce navazuje na již tradiční běhy Barvám Neutečeš, které se konají po celé republice. Nicméně jsme přesvědčeni o tom, že noční prostředí ještě více přispěje ke skvělé atmosféře,“ říká jeden z pořadatelů Ivan Šlehobr.

Přidat se může kdokoli – rodiny s dětmi, party kamarádů i jednotlivci každého věku. Nejde o sportovní výkony, ale o legraci a nevšední zážitek s barvami svítícími ve tmě. Každý účastník dostane tričko a náramek s logem akce, vlastní sáček s neonovou Holi barvou, tři svítící náramky a tyčinku.

Na pětikilometrové trase mezi pavilony výstaviště je čekají čtyři stanoviště, kde proběhnou pořádnou dávkou Holi barev. Z nebe bude pršet neonový déšť, který se pak parádně rozzáří pod UV světlem. Připraven je bohatý doprovodný program včetně hromadného výhozu barev. Završením zářivé a dlouhé noci pak bude závěrečná party s DJ´s.

Areál se otevírá v šest hodin odpoledne, doprovodný program začíná v sedm a start barevného běhu je v devět večer. Podrobný program a možnost zakoupit vstupenky najdete zde.

Napište první písmeno abecedy.

Tisková zpráva

Štítky Brno, Brněnské výstaviště, Praha, Morava, Olomouc, Ivan Šlehobr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Barvám neutečeš! Noční Brno rozsvítí účastníci barevného běhu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.