Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Bruslení v červenci! V Brně si zájemci mohou zabruslit na umělém kluzišti

Zábavní vědecký park Vida! v Brně připravil na letní prázdniny zimní radovánky na ledu bez ledu. Počínaje dneškem tu mohou zájemci bruslit nebo si zahrát rodinný hokej na největším letním kluzišti v celé republice, má rozlohu 190 metrů čtverečních.

Jde o umělé kluziště. „Jedná se o syntetický materiál nové generace, který nepotřebuje vodu ani přívod elektřiny, a přitom přináší stejnou radost z bruslení jako přírodní led," uvedl Tomáš Paleček, distributor společnosti Glice, který kluziště parku poskytl.

Bruslení je v ceně vstupenky, brusle se na místě dají půjčit. Pokud si zájemci chtějí jen zabruslit, vedení parku doporučuje využít nejlevnější odpolední vstupenku, je za 90 Kč. Platí pro všechny bez rozdílu věku každý všední den i o prázdninách od 16:00 do 18:00. Pro hokejové radovánky rodičů s dětmi je kluziště vyhrazeno v úterý a ve čtvrtek od 17:00 do 18:00 a v sobotu od 09:00 do 10:00.

Zábavní vědecký park ve stálé expozici nabízí přes 170 exponátů, díky kterým mohou návštěvníci objevovat, jak funguje svět kolem nás. Například oceán v lahvi, obří srdce, kolo na laně, zemětřesení, nebo trénink pilotů stíhaček. Na léto kromě kluziště nachystal i doprovodný program inspirovaný africkým kontinentem, k vidění je například 3D film Divoká Afrika. Do začátku září si návštěvníci mohou prohlédnout i výstavu 200 hlavolamů z celého světa.
 

Foto Vida centrum | Zdroj ČTK

Štítky HC Kometa Brno, VIDA! science centrum, Afrika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bruslení v červenci! V Brně si zájemci mohou zabruslit na umělém kluzišti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.