Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Brněnská koupaliště budou od víkendu připravena pro návštěvníky. V Zábrdovicích i nahoře bez

Celý víkend má být slunečno a parno. Ideální program? Pro mnoho lidí válení u vody, pivo, zmrzka a všechny radovánky, jež se k vodě pojí. V Brně jsou na to koupaliště připravena. Kraví hora otevřela ve čtvrtek, Riviéra, Dobrák, Královo Pole a Zábrdovice od soboty. Poslední zmiňované koupaliště přichází navíc letos s novinkou - oddělenou nudistickou pláží.

S informací jako první přišel server iDnes.cz. Zábrdovické koupaliště se rozhodlo upravit terasu na střeše někdejší lázeňské budovy.„Od letošního roku zpřístupníme příznivcům nudismu střechu koupaliště v Zábrdovicích. Návrh vzešel od vedoucího areálu. Do zóny budou mít povolen vstup pouze návštěvníci starší 18 let,“ uvedla pro DNES.cz mluvčí brněnské společnosti Starez-sport Michaela Radimská. Vstup bude umožněn pouze plnoletým.

Dobrák začíná zadarmo

Koupaliště Dobrák v Králově poli si pro návštěvníky připravil speciální akci. Pro všechny návštěvníky bude vstup v první otevírací den, tedy sobotu, zcela zdarma!

V sobotu zahajuje sezonu také oblíbené koupaliště Královo Pole a Riviéra. Zároveň budou v provozu i všechny kryté bazény městské společnosti Starez - Sport.

Štítky koupaliště, Zábrdovice, Královo Pole, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnská koupaliště budou od víkendu připravena pro návštěvníky. V Zábrdovicích i nahoře bez  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.