Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 23. října 2024  |  Svátek má Teodor
Bez reklam

Policisté pátrají po muži z Brna. Odešel z domu a už se nevrátil

Brněnští policisté pátrají po muži ze Štýřic. Zdeněk Janovský odešel včera z domu a už se nevrátil. Podle policistů se může pohybovat po celém teritoriu města Brna, kde může cestovat i MHD. Nevylučují však ani přesun mimo Brno různými veřejnými dopravními prostředky.

Zdeněk Janovský 180 centimetrů vysoký, štíhlé postavy, s šedými vlasy. Pětapadesátiletý muž se pohybuje pomalu a v mírném předklonu. V době odchodu měl na sobě modrorůžovou tenkou bundu, černé teplákové kalhoty, černo šedé proužkované triko a černé boty. S sebou měl také malou igelitovou tašku s růžovými květy.

Vzhledem ke svému zdravotnímu stavu může mít pohřešovaný špatnou orientaci v prostoru a problémy s komunikací. „V případě poznatků prosím kontaktujte policii přes tísňovou linku 158, nebo Obvodní oddělení Brno - výstaviště 974626481," vyzvala veřejnost policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Zdroj: PČR

Štítky Brno, Štýřice, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po muži z Brna. Odešel z domu a už se nevrátil  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.