Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

První ohňostroj letošního Ignis Brunensis sledovalo přes devadesát tisíc lidí

Úvodní prelude ohňostroj dvacátého jubilejního festivalu Starobrno Ignis Brunensis sledovalo na různých místech Brna a v blízkém okolí podle odhadů policie kolem 90 tisíc diváků. Zahajovací nesoutěžní show s názvem Nebe v plamenech připravili nad hradem Špilberk brněnští ohňostrůjci Theatrum Pyroboli.

Další ohňostroj a zahájení hlavní soutěže dvacátého festivalu ohňostrojů je připraveno na sobotu třetího června, kdy se představí se soutěžním ohňostrojem „Jack Sparrow“ domácí Česko.

V sobotu třetího června již v 15 hodin na přehradě programy zahájí RegioJet Music Fest, pro všechny diváky s volným vstupem. Před českým soutěžním ohňostrojem vystoupí Anna K., Pavel Callta, We on the Moon, Nebe a Poetika.

Víkendové dětské dny

Festivalový program obsahuje také víkendové aktivity. Například dnes se uskuteční den dětí nákupního a zábavního centra Olympia Brno a závody mezinárodního policejního mistrovství v jezdectví na Panské Líše. V neděli osmadvacátého května pak tradiční velký dětský den na letišti v Brně-Tuřanech.

Foto: Petr Olša

Tisková zpráva

Štítky ohňostroj, Ignis Brunensis, Brno, Špilberk, RegioJet, Jack Sparrow, Mezinárodní den dětí, Anna K, Pavel Callta, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První ohňostroj letošního Ignis Brunensis sledovalo přes devadesát tisíc lidí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.