Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Další smrt na jihomoravských silnicích. Auto se čelně srazilo s kamionem, řidič nepřežil

Smrt si tento víkend našla hned dvě oběti na jihomoravských silnicích. V pátek uhořel muž po dopravní nehodě u Milotic ve své Felicii, v sobotu se na silnici od Pohořelic směrem na Znojmo čelně srazil Peugeot s kamionem. Řidič auta na místě zemřel, jeho spolujezdkyni museli vyprostit hasiči.

Tři profesionální jednotky hasičů z Hrušovan nad Jevišovkou, ze Znojma a stanice Brno-Lidická vyjížděli v sobotu ve tři čtvrtě na deset k čelnímu střetu osobního vozu s kamionem.  „Hasiči na místě ihned začali s vyproštěním zraněné ženy pomocí hydraulického vyprošťovacího nářadí. Seniorku transportoval do nemocnice vrtulník letecké záchranné služby," uvedl na webu mluvčí hasičů Jan Dvořák. 

Řidič měl mnohačetná poranění, kterým na místě podlehl ještě před příjezdem hasičů a záchranářů. Spolujezdkyně byla převezena s těžkým zraněním do nemocnice. Řidič kamionu nebyl zraněn.

 

Silnice I/53 byla od první chvíle zcela neprůjezdná a v době odjezdu hasičů zůstala nadále uzavřená. „Dopravní nehodu policisté dále vyšetřují," sdělila policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Zdroj: HZS JMK, PČR

Štítky silnice, Znojmo, Peugeot, Škoda Felicia, Pohořelice, Milotice, Jan Dvořák, Hrušovany nad Jevišovkou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další smrt na jihomoravských silnicích. Auto se čelně srazilo s kamionem, řidič nepřežil  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.