Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

AZ Kvíz se vydává opět na cesty. Na apríla si zasoutěžíte v Králově Poli

Brněnské Nákupní centrum Královo Pole nachystalo ve spolupráci s Českou televizí unikátní příležitost pro všechny fanoušky známé televizní soutěže. Zájemci si 1. dubna od jedenácti dopoledne až do šesti večer můžou zahrát populární AZ kvíz s moderátorem Alešem Zbořilem.

Celých sedm hodin bude v královopolském nákupním centru trvat bitva vědomostí. Kdo díky zodpovězeným otázkám nejrychleji obsadí v trojúhelníku dost polí, aby spojil všechny jeho strany, vyhrává. Ti nejlepší si odnesou hodnotné ceny.

„Zatímco první duben řada lidí vnímá jako svátek bláznů, my ho naopak budeme slavit s lidmi pohotovými a s velkým rozhledem. Jen takoví totiž v AZ kvízu uspějí," upozorňuje marketingová koordinátorka NC Královo Pole Kristýna Vobecká.

Soutěž je ale samozřejmě také o štěstí. To si v ní v Králově Poli může vyzkoušet každý, kdo se přihlásí na webových stránkách pomocí formuláře, nebo týden před akcí  přímo v nákupním centru. „Jedno kolo bude trvat 40 minut a soutěžit budou tři lidé pod vedením zkušeného moderátora Aleše Zbořila. Samozřejmě srdečně zveme i všechny fanoušky," dodává Vobecká.

První aprílový den čeká diváky v královopolském nákupním centru hned šest soutěžních bloků. Prostor mezi nimi vyplní autogramiády s Alešem Zbořilem či video výlety do historie AZ Kvízu. Soutěž se nebude vysílat v televizi, takže se jí mohou v klidu účastnit i nesmělejší lidé nebo ti, kdo by chtěli pro televizní obrazovku potrénovat.

Tisková zpráva

Štítky Královo Pole, AZ-kvíz, obchodní centrum, Aleš Zbořil, soutěž, Česká televize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AZ Kvíz se vydává opět na cesty. Na apríla si zasoutěžíte v Králově Poli  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.