Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mistrovství v žehlení vyhrála studentka, doma však žehlí přítel

Žehlení pánské košile byla disciplína, v níž sobotu soutěžili v brněnském Nákupním centru Královo Pole jednotlivci, dvojice i týmy. Mezi jednotlivci byla nejrychlejší slovenská studentka Monika Daridová. A to přesto, že doma žehlí její polský přítel, který se soutěže také zúčastnil. Ač zvítězila, bude doma nastavený model prý pokračovat.

Soutěže v žehlení se mladý pár zúčastnil náhodou, protože se zrovna nacházel v nákupním centru. Jako první žehlil Daridové přítel, avšak s časem, který jí nemohl konkurovat. Ona zvládla vyžehlit košili za dvě a půl minuty, většina ostatních to zvládala okolo dvou minut a 50 vteřin. "Přítel žehlí rád, takže ani dnešní soutěž nezmění nic na tom, že bude žehlit i nadále," dodala Daridová.

Soutěže jednotlivců se zúčastnilo zhruba 20 zájemců, většinou ženy. Ty jsou podle pořadatelů trpělivější. Profesionálové v čistírnách zvládnou vyžehlit košili ještě mnohem rychleji, zhruba za minutu a půl. Aby se tři nejlepší soutěžící zdokonalili, odnesli si domů jako cenu žehlicí prkno.

Právě profesionálové seděli v porotě. Kromě času se totiž hodnotila ještě kvalita vyžehlení a za případné nedostatky dostávali soutěžící časovou penalizaci.

V nákupním centru se soutěž konala podruhé, přihlíželo jí několik desítek diváků, kteří průběžně nákupním centrem procházeli.

Zdroj: ČTK

Štítky soutěž, obchodní centrum, košile, Královo Pole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mistrovství v žehlení vyhrála studentka, doma však žehlí přítel  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.