Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Tip na odpoledne: Novoroční hvězdárna za novoroční vstupné

Nemáte program na Nový rok a doma vás to nudí? Brněnská hvězdárna pro vás připravila speciální novoroční program.  V odpoledních hodinách jsou připravena mimořádná představení v sále digitária za jednotné novoroční vstupné.

 

Čím drží svět pohromadě? Kde najdeme Ptačí ostrov? Má Měsíc skutečně tisíc tváří? Kam ukazuje Severní hvězda? Podaří se Tomášovi s Katkou napravit celou neplechu a zachránit kouzelnou říši za knihovnou?

Na tyto ale i další otázky odpoví nejmenším divákům dobrodružný příběh Ptačí ostrov. Vydáme se do světa fantazie, kde potkáme syna Severní hvězdy Aruna, prostořekého piráta s partou dobromyslných námořníků, mudrce Al Hasena s mohutným plnovousem, stejně jako hodnou tetu a přísného strejdu.

To vše v kulisách, které si vzaly za vzor Lednicko-Valtický areál. Budete svědky pátrání po kouzelném klíči od tajemného globusu, na cestu nám posvítí čarovná světluška, poplaveme s lodí plnou bukanýrů, vzneseme se s neuvěřitelným létajícím strojem a staneme se svědky objevu neobvykle krásného drahokamu, průzračného jako měsíční svit. A hlavně zažijeme velkou zábavu!

Pro návštěvníky je připraveno hned pět odpolednách představení. Začínají ve 14.00, 14.45, 15.3, 16.15 a 17.00. Představení jsoue vhodná pro děti od 4 let. Délka pořadu zhruba 30 minut za jednotné, novoroční vstupné 60,- Kč.

Pokud chete mít jistotu, že si sednete, kupte e-vstupenku na www.hvezdarna.cz/program. Pokladna a celá Hvězdárna a planetárium Brno se 1. ledna 2017 otevírá ve 13.15. V šatně vám zdarma uschovají nejen oblečení, ale i kočárky nebo sáňky. Za vhodného počasí bude od 14.00 do cca 17.00 přístupná také terasa s pěkným výhledem na město Brno. V 17.30 se Hvězdárna a planetárium Brno pro návštěvníky zcela uzavírá.

 

Štítky představení, hvězdárna, Ptačí ostrov, Hvězdárna a planetárium Brno, Lednicko-valtický areál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tip na odpoledne: Novoroční hvězdárna za novoroční vstupné  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.