Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Ještě stále můžete hlasovat v anketě, jak si v budoucnu představujete svoje město!

Do 14. prosince se mohou ještě obyvatelé Brna zapojit do ankety o tom, jak vidí budoucnost města Brna. Anketu připravila magistrátní Kancelář strategie města. Dosud obdržela 650 odpovědí.

 

 

V následujících dvou letech bude Kancelář strategie města připravovat novou Strategii pro Brno s časovým horizontem do roku 2050. "Proto nás zajímá, jak si lidé město Brno představují, co se jim líbí a co by naopak chtěli jinak. V anketě zjišťujeme, jak Brňané vidí budoucnost města a jak by se mělo Brno podle nich rozvíjet," řekla Eva Gregorová z Kanceláře strategie města. Výsledky ankety budou jedním z mnoha podkladů, který bude do tvorby nové strategie vstupovat. 

Více o tom, jak anketa probíhá i o tom, na co se pracovníci Kanceláře strategie města ptají, informoval magistrát na dvoustraně listopadového čísla Brněnského metropolitanu nebo na výstavě „Strategie pro Brno 2050“, která trvala do konce listopadu v Urban Centru na Mečové ulici. Další informace se můžete dočíst na stránce www.brno.cz/strategie..

„Budeme rádi, pokud se do ankety zapojí co nejvíce lidí,“ dodala Gregorová. S výsledky ankety budou obyvatelé města seznámeni v únorovém čísle Brněnského metropolitanu. 

Na webu města stačí kliknout na anketě věnovaný banner v horní části úvodní stránky.

MMB

Štítky anketa, Brno, strategie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ještě stále můžete hlasovat v anketě, jak si v budoucnu představujete svoje město!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.