Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SYMPOSIUM 2016 - Podnikatelská konference, která tě nakopne!

Podnikavého ducha a touhu dát do pohybu něco většího než my sami mají mnozí z nás. Vysoká škola je ideální čas začít - máš relativně dost volného času, svobodu a často i podporu rodičů - můžeš si tedy dovolit být odvážný a experimentovat.

 

Nápadů je často hodně - ve shonu každodenních povinností však může být těžké si je v hlavě urovnat, nabrat odvahu a udělat první krok. Během konference se však můžeš odprostit od všedních starostí a strávit dva dny intenzivním přemýšlením nad svými nápady, diskuzemi se zkušenými podnikateli a odborníky a navazováním nových kontaktů.

Cílem konference Symposium je podpořit podnikavost mezi studenty a mladými lidmi v Brně a být pro studenty prvním krokem k vlastnímu podnikání či projektu. Pokud máš v hlavě podnikatelský nápad, ambici nastartovat svoje vlastní podnikání nebo vylepšit už rozběhnutý projekt, Symposium je konference právě pro Tebe. Obsah je na míru šitý studentům a začínajícím podnikatelům.

Na letošní ročník se můžeš těšit 25. a 26. listopadu 2016. Pořadatelé slibují ještě jednu novinku, a to přesun konference do brněnského Impact Hubu.

Letošní ročník ti nabídne sérii teoretických přednášek i prakticky cílených workshopů nesoucích se v duchu motta Hlava v oblacích, nohy na zemi a ruce do práce., které konferenci rozděluje do tří na sebe navazujících bloků.

První blok je zaměřený na koncepční začátky podnikání, kdy je vše jen v tvé hlavě. Nakopne tě a pomůže ti utřídit si myšlenky. Po plánovací fázi tě připraví druhý blok přednášek na střet tvých plánů s realitou okolního světa - zákazníky, spolupracovníky a partnery. A nakonec třetí blok, který ti ukáže, jak věci vypadají v praxi. Budeš si moci vybrat jeden ze tří paralelních tracků zahrnující marketingové, technické nebo obchodní workshopy. Díky menším skupinkám se tak dostaneš do kontaktu s různými odborníky a firmami.

Naši řečníci jsou odborníky z oboru - podnikatelé, manažeři či konzultanti, kteří mají to, co hovoří, podložené dlouholetými zkušenostmi nebo jejich vlastním příběhem. Svou účast již přislíbili například Roman Hřebecký z Pábení, Martin Brablec z Obsahové Agentury či Jiří Doležal & Jan Emler, tvůrci motivačního diáře Doller. Mezi řečníky je také Dita Přikrylová, zakladatelka a hlavní tvář hnutí Czechitas, nebo Václav Muchna, ředitel společnosti Y Soft.

"Symposium mi dalo inspiraci založit něco vlastního, zjistit, co všechno potřebuji ke startu vlastního fitness centra a začít s přípravami. Téměř do roka od účasti jsem už byla rozběhnutá, přičemž mi pomohly i kontakty, které jsem získala na Symposiu," říká dnes úspěšná podnikatelka, zakladatelka Gym&Joy  Zuzana Soukupová.

Kromě praktického know-how si z konference odneseš i adresář plný kontaktů! Právě v páteční večer se můžeš těšit na networkingovou párty, kde třeba i narazíš na člověka, který ti pomůže posunout tvůj nápad vpřed. To vše a mnohem víc v dynamickém a inspirativním prostředí brněnského Impact Hubu.

Celou akci i letos pořádají dobrovolníci z řad studentů brněnských univerzit pod záštitou mezinárodní neziskové studentské organizace AIESEC, která pomáhá mladým lidem rozvíjet jejich potenciál a aktivně je podporuje v osobním rozvoji prostřednictvím zahraničních stáží, aktivního členství a vzdělávacích projektů, mezi které patří i konference Symposium.

I pro tebe může být Symposium prvním krokem k vlastnímu podnikání!

PR text

Soutěž o volné vstupy na konferenci Symposium 2016

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky konference, sympozium, podnikání, Brno, Jiří Doležal, Dita Formánková, Jan Emler, Václav Muchna, AIESEC, Czechitas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SYMPOSIUM 2016 - Podnikatelská konference, která tě nakopne!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.