Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Vyměňte černé za barevné! Občané městské části Brno-střed mohou nově získat nádoby na třídění odpadu zdarma

Radnice Brno-střed ve spolupráci s firmou SAKO nabízí zdarma občanům městské části doplnění nebo výměnu části černých sběrných nádob na směsný odpad za popelnice na papír nebo plasty.

 

 

"Chceme tak usnadnit obyvatelům třídění - neexistuje jednodušší varianta, než mít nádoby na třídění odpadu přímo v domech", říká místostarostka MČ Brno střed Jasna Flamiková.

Leták s informacemi byl distribuován do všech domácností v městské části Brno-střed a již během několika dnů projevila zájem více než stovka občanů, kteří tuto nabídku velmi přivítali. 

O výměnu kontejnerů či jejich doplnění lze žádat do čtvrtka 10. listopadu 2016, aby bylo možné včas podat žádost o dotaci. Požadavky na doplnění nebo výměnu budou předány firmě SAKO, která postupně začne nádoby na separovaný sběr doplňovat a vyměňovat.

V případě využití této služby se můžete obrátit ozvat na e-mail: marta.vojackova@brno-stred.cz nebo volat na telefonní číslo: 542 526 341. Stačí uvést adresu domu a počet černých popelnic, které chce žadatel vyměnit za nádoby na separovaný odpad, případně kolik barevných nádob by potřeboval doplnit. 

V lokalitách, kde bude malý počet zájemců, se může stát, že požadavkům nebude možné plně vyhovět. O dalším postupu budou žadatelé informováni na přelomu listopadu a prosince.

Tisková zpráva

Štítky městská část, Brno-střed, SAKO, Jasna Flamiková, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyměňte černé za barevné! Občané městské části Brno-střed mohou nově získat nádoby na třídění odpadu zdarma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.