Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Veletrh JobChallenge nabídne práci absolventům a studentům vysokých škol

Studujete na vysoké škole a máte problém sehnat práci? Jste absolventy, ale vaše zaměstnání nesplňuje představy, kvůli kterým jste vysokou studovali? Napište si do diáře: středa 9. 11. 2016. Ve Fait Gallery se totiž uskuteční jubilejní desátý ročník veletrhu práce pro studenty a absolventy vysokých škol JobChallenge 2016.

Pokud si hledáte práci, stáž nebo brigádu, snadnější způsob už nenajdete. Na veletrhu se představí celkově 94 zaměstnavatelů, kteří vám nabídnou skvělé pracovní příležitosti, trainee programy nebo stáže. Přijďte je oslovit, dát jim CVčko a získat kontakty, které se budou hodit.

Nehledáte práci? Nevadí, na veletrhu si užijete skvělý doprovodný program. Můžete se zúčastnit přednášek na 3 panelech, nechat si vylepšit životopis nebo si jen tak odpočinout v chill-out zóně. Navíc můžete vyhrát skvělé ceny! Tablety, mobily, dárkové koše a ještě víc. Stačí se zapojit do zábavné veletržní soutěže. 

Vstup na veletrh je zdarma. Vyplatí se však předem zaregistrovat předem na webu JobChallenge, získáte tak e-mailingový kurz a testování v hodnotě 650 Kč zdarma.

Potřebujete více důvodů? Najděte si vlastní na Veletrhu JobChallenge 2016! Už 9. 11. 2016 ve Fait Gallery!

 

Štítky vysoká škola, veletrh, Fait Gallery

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Veletrh JobChallenge nabídne práci absolventům a studentům vysokých škol  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.