Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Milovníci pálivého pozor, Chillibraní spouští registrace do soutěže Chilližrout 2016

Pátý ročník festivalu milovníků pálivého Chillibraní se bude konat v sobotu 3. září 2015 opět v areálu brněnského koupaliště Riviéra. Nedílnou součástí akce je Mistrovství ČR a SR v pojídání pálivého - Chilližrout 2016, na které se v těchto dnech spustí registrace.

Registrace do Chilližrouta 2016 se spustí v pondělí 9. května ve 12 hodin. Přihlásit se může kdokoliv, kdo si troufá, musí však počítat s tím, že pokrmy budou opravdu pálivé. „Toto mistrovství je hlavně o zábavě, soutěžící baví pálivé jídlo a láká je jedinečná atmosféra. Já osobně k těm lidem mám velký respekt, každý rok nás překvapí, jak jsou odolní,“ řekl za organizátory Petr Klemeš.

Na start Chilližrouta 2016 se opět postaví celkem 50 soutěžících, kterým budou postupně servírovány omáčky o objemu fingerfood nebo čerstvé chilli papriky. Připraveno bude přibližně 11 kol – vše se vždy přizpůsobuje odolnosti soutěžích.

Organizátoři doporučují se před samotným mistrovstvím hlavně pořádně najíst, především plnotučných nebo mléčných potravin. Také je důležité nebýt nervózní nebo v nepohodě, protože vše negativně ovlivňuje žaludek.

Letošní ročník Chillibraní 2016 se koná pod záštitou hejtmana Jihomoravského kraje JUDr. Michala Haška a pořadatelé v těchto dnech dělají všechno pro to, aby si návštěvníci opět mohli užit krásný zářijový víkend v krásném prostředí, protože Chillibraní není jen o Mistrovství ČR a SR v pojídání pálivého - Chilližrout 2016, ale snaží se návštěvníkům nabídnout také zajímavý, zábavný i poučný program. Nebudou chybět kuchařské show, workshopy a různé přednášky. „Večer program zakončí malý koncert,“ doplnil Petr Klemeš.

Chillibraní je jediným hotfood festivalem v České Republice a na Slovensku a současně
i největším v Evropě. Několik tisíc návštěvníků láká do Brna nejen jedinečná atmosféra Mistrovství ČR a SR v pojídání pálivého – Chilližrout, ale současně i široká nabídka hotfood kuchyně, několik výrobců omáček, prodejců koření, pěstitelského vybavení a dalšího, co do chilli světa patří.

Tisková zpráva

Štítky Česko, Slovensko, soutěž, Michal Hašek, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milovníci pálivého pozor, Chillibraní spouští registrace do soutěže Chilližrout 2016  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.