Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Mistrovství Brna v žehlení vyhrál opět muž

Druhý ročník oblíbené soutěže Mistrovství Brna v žehlení, které opět pořádalo Nákupní centrum Královo Pole, potvrdil indicie z prvního ročníku o tom, že muži, když už se postaví k žehlicímu prknu, jsou jednoduše nezastavitelní. První a třetí místo v prestižní kategorii žehlení jednotlivců na čas obsadili právě muži. A to i přesto, že žen se do soutěže přihlásilo dvakrát tolik co mužů.

"Oproti prvnímu ročníku jsme letos zaregistrovali více mužských zástupců v soutěži. Zdá se, že předchozí vítěz soutěže, pan Sýkora, muže inspiroval, " uvedl Tomáš Knop, zástupce organizátora soutěže Mistrovství Brna v žehlení.

Co je však důležité - rekordní čas z prvního ročníku (2:18) soutěže zůstal nepokořen!

Chlapsky a se skotskou v ruce

Letošní vítěz prestižní kategorie žehlení jednotlivců na čas - pan Jaroslav Kopal (2:47) – uvedl, že šel jen náhodou kolem, protože zde pravidelně nakupuje. Celá akce mu přišla, jak říká "natolik správně ujetá", že se ji rozhodl podpořit svou účastí.

S žehlením košil má bohaté zkušenosti, protože sám má velkou spotřebu košil. Vypracoval si na to speciální metodu: "Vezmu barovou stoličku, naleju si skotskou, pustím televizi a chlapsky relaxuji – a samozřejmě i něco vyžehlím," vysvětluje s úsměvem pan Kopal.

Na dotaz, co říká na mužskou nadvládu v první trojici nejlepších, odpovídá: "To je typické, správný chlap musí umět zvládnout všechno."

Soutěž bude příště už možná mezinárodní

Ohlasy, které soutěž v žehlení u veřejnosti vyvolává, inspirovaly hlavního partnera soutěže (síť čistíren a žehlíren Bel&Blanc) k tomu, aby se ji pokusil v dalším ročníku povýšit na mezinárodní úroveň. Rád by ji totiž rozšířil i do ostatních zemí, kde firma působí. Jmenovitě na Slovensko a do Polska.

Tisková zpráva

Štítky Brno, soutěž, Královo Pole, Polsko, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mistrovství Brna v žehlení vyhrál opět muž  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.