Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

LidskáSíla.cz míří do Brna. Tento rok by startup rád dosáhl tržeb ve výši 50 milionů Kč

Český start-up LidskáSíla.cz nabízející úklid domácností rozšiřuje své služby mimo Prahu. Zkušební provoz v Brně spustí dnes.

Od vstupu na český trh v létě loňského roku si společnost LidskáSíla.cz zajistila jedinečnou pozici. Jen v Praze uklízí více než 1400 domácností přes 160 dam na úklid. Kromě expandování do dalších měst v zemi má v plánu i rozšíření nabídky služeb pro domácnost.

Během prvních tří měsíců rozjedeme testovací provoz, a pokud se potvrdí, že v Brně je zájem o naše služby, budeme investovat do rozvoje,“ uvádí Robert Vojáček, ředitel a zakladatel LidskéSíly.cz. Připraveno nabídnout profesionální úklid domácností bude od 8. února 20 zkušených dam na úklid.

Změny oproti Praze neplánujeme. Stejné zůstanou i ceny, které jsou férové vůči našim dámám. Dámy na úklid mají 110 korun na hodinu, což je nadprůměrné ohodnocení v tomto odvětví,“ dodává zakladatelka a provozní ředitelka LidskéSíly.cz Michaela Somolová.

Stejně jako v hlavním městě i v Brně bude objednávání probíhat přes webovou či nově mobilní aplikaci pro iOS a Android. Její výhodou je uživatelsky přívětivé ovládání, možnost výběru doplňkových služeb v podobě mytí oken či žehlení prádla i snadná komunikace se zákaznickou linkou.

„Pro Brňany je připraveno i překvapení v podobě promokódu „AHOJBRNO“, při kterém ušetří při zadání objednávky na úklid 400 korun,“ prozrazuje Vojáček.

Podle nedávných statistik společnosti je úklidová špička v hlavním městě dopoledne ve všední dny, v pátek od 6:00 do 9:00, v úterý, středu, čtvrtek od 9:00 do 12:00 – uklidí se více než 75 domácností, 75 % zákazníků je nadprůměrně spokojeno, nejvíce lidé připlácí za úklid oken, nejčastěji objednávají úklid ženy (63 %) a to v průměru na 4 hodiny úklidu v bytech o výměře 70 metrů čtverečních. Zakladatelé jsou zvědaví na srovnání s moravskou metropolí.

Kdo má o službu zájem?

Obrátit se na LidskaSila.cz spíše než na jednotlivce je výhodné jak pro zákazníka, tak pro ty, kdo chtějí úklid nabízet. Klientovi nabídne férovou cenu, pojištění pracovníka pro případ škody i nabídku záskoku pro případ, že pravidelná dáma na úklid odjede na dovolenou nebo onemocní. Pro pracovníka je pak hlavní výhodou, že za něj společnost sežene zákazníky a naplánuje harmonogram úklidů.

LidskáSíla.cz stále exponenciálně roste a pomocí této investice i současného tempa růstu bude firma do 6 měsíců na „bodu zvratu“ a startup přestane být ztrátový, i přes neustálou alokaci peněžních prostředků do růstu. Do dvou let chce startup zaštiťovat až 2000 důvěryhodných profesionálů ve službách po celé ČR a 100 tisíc hodin úklidu.

Tisková zpráva

Štítky úklid, Brno, Praha, Česko, Android

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

LidskáSíla.cz míří do Brna. Tento rok by startup rád dosáhl tržeb ve výši 50 milionů Kč  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.