Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V době Hokejových her bude pro veřejné bruslení otevřena DRFG aréna

Mobilní kluziště za Lužánkami bude v době Hokejových her uzavřeno pro veřejnost. Bruslaři budou moci vyzkoušet ledové plochy v DRFG aréně nebo v Hokejové hale na ulici Střední.

V prostorách bývalého zimního stadionu Za Lužánkami se nyní buduje ledová plocha společně s tribunami, které jsou určeny pro diváky CZECH WINTER GAMES BRNO 2016. Společnost STAREZ – SPORT, a.s. poskytla KOMETĚ GROUP, a.s. část prostoru přilehlého Mobilního kluziště za Lužánkami za účelem vybudování zázemí pro hráče a rozhodčí.

V době konání Hokejových her a jejich příprav v termínu 28. 12. 2015 – 13. 1. 2016 nabídneme bruslení pro veřejnost na jiných ledových plochách. Bruslaři budou mít možnost navštívit led, na kterém trénují hokejoví profesionálové. Kromě ledové plochy vybudované speciálně pro Hokejové hry mohou Brňané vyzkoušet kluziště v DRFG Aréně nebo v Hokejové hale dětí a mládeže na ulici Střední.

Přesný harmonogram veřejného bruslení bude zveřejněn na webových stránkách www.starezsport.cz, na mobilní verzi webu www.bruslenizaluzankami.cz, FB nebo www.hc-kometa.cz, www.drfgarena.cz, a při vstupu na dané sportoviště.

Tisková zpráva

Štítky hokej, bruslení, DRFG, ledová plocha, Lužánky, HC Kometa Brno, Fotbalový stadion Za Lužánkami, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V době Hokejových her bude pro veřejné bruslení otevřena DRFG aréna  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.