Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Projekt Škola dotykem získal světové ocenění

EDULAB se stal nejlepším partnerem Samsungu v oblasti CSR projektů na světě. Právě tímto titulem se může pyšnit projekt Škola dotykem, který organizuje nezisková organizace EDUkační LABoratoř │ EDULAB ve spolupráci se společností Samsung Electronics Czech and Slovak a vybranými školami všech stupňů v České republice.

Zástupci neziskové organizace EDULAB si v jihokorejském Soulu minulý týden převzali prestižní ocenění za nejlepší partnerství v oblasti společenské zodpovědnosti (CSR) z rukou představitelů korejského giganta. „Velké díky patří nejen všem kolegům, kteří se na projektu podílejí, ale také společnosti Samsung za dlouhodobou podporu našich aktivit v oblasti vzdělávání. Za ocenění nejlepší partnerství na CSR projektu vděčíme i všem učitelům, kteří projekt Škola dotykem na svých školách realizují,“ uvedl Michal Orság, ředitel neziskové organizace EDUkační LABoratoř │ EDULAB.

Celý proces hodnocení přihlášených projektů probíhal ve dvou kolech. V prvním kole posuzovala projekty interní komise zástupců společnosti Samsung z oblasti CSR a ve druhém komise složena z externích expertů na společenskou zodpovědnost firem z celého světa. „Je to velký úspěch, protože to je poprvé, kdy takové ocenění získala organizace z Evropy,“ konstatovala Zuzana Zelenická, CSR manažerka společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Výzkumný projekt Škola dotykem odstartoval v České republice v roce 2014 a jeho cílem je modernizace vyučovacího procesu, zlepšení digitálních dovedností učitelů, zvýšení motivace žáků a celková popularizace smysluplného využití moderních technologií ve vzdělávání. Učení je díky nim efektivnější a probíhá moderní formou, která je dnešní generaci velmi blízká. Do projektu Škola dotykem je zapojeno dvanáct škol v České republice. Projekt navazuje na projekt Škola na dotyk, který je od roku 2013 realizován na Slovensku a je vlajkovým projektem společenské odpovědnosti společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Tisková zpráva

Štítky projekt, ocenění, Samsung, Samsung Electronics, Česko, nezisková organizace, Soul, Evropa, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Projekt Škola dotykem získal světové ocenění  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.