Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Do Brna se sjedou světoví odborníci na online marketing

Brno se na týden stane centrem dění ve světě online marketingu a jedním z míst s největší koncentrací digitálních marketérů na světě. Od 23. do 28. listopadu bude moravská metropole hostit dvě významné oborové konference, na které se sjedou přední odborníci ze zahraničí i tuzemska.

Třetímu ročníku Marketing Festivalu bude předcházet třídenní konference Kentico Connection 2015, určená pro vývojáře a online marketéry. Tuto akci ve vybraných městech světa pravidelně pořádá brněnská IT společnost Kentico Software, lídr světového trhu řešení pro tvorbu webových stránek, správu online obsahu a online marketingových kampaní.

Světová konference Kentico Connection se koná vždy třikrát do roka ve vybraných světových metropolích. Letos již proběhla v australském Melbourne a americkém Orlandu. V Brně, „rodném“ městě společnosti Kentico Software, se bude konat vůbec poprvé.   Na hosty čeká bohatý program rozdělený do tří souběžných bloků:

  • Blok určený pro developery a programátory, zaměřený na aktuální technologické trendy v oblasti vývoje webových projektů.
  • Blok určený pro marketéry, v němž marketingoví odborníci představí nejnovější poznatky, postupy a trendy ze světa online marketingu.
  • Blok workshopů, v nichž si programátoři a marketéři mohou vyzkoušet aplikaci nových poznatků v praxi.

Kentico Connection pořádáme nejen proto, abychom marketérům a programátorům umožnili získat nejnovější znalosti z oboru, ale také proto, aby se mohli propojit a předávat si své cenné zkušenosti. Jejich úzká spolupráce je totiž klíčová pro vytváření úspěšných digitálních strategií a projektů,“ vysvětluje Petr Palas, zakladatel a CEO Kentico Software.

Na konferenci vystoupí odborníci ze zahraničních firem, jako jsou americké High Monkey a BizStream, britské MMT Digital a Red Transact, italská Elogic, nizozemská LAB51 nebo švýcarská Picturepark.

Kentico Connection se koná od pondělí 23. do středy 25. listopadu v brněnském divadle Reduta. Zaregistrovat se a přesný program si můžete prostudovat na http://connection.kentico.com/2015/brno

Tisková zpráva

Štítky Brno, konference, programátor, Melbourne, Orlando, Divadlo Reduta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Brna se sjedou světoví odborníci na online marketing  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.