Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ženu srazilo neznámé auto. Na silnici zemřela

V sobotu ráno krátce pět pátou hodinou došlo na silnici spojující Mikulov s Brnem poblíž odbočky na Vlasatice k závažné dopravní nehodě. Z vyšetřování vyplynulo, že zatím neznámý řidič jedoucí směrem do Mikulova srazil pětatřicetiletou chodkyni a z místa nehody ujel.

Zraněnou chodkyni následně přejel protijedoucí pětašedesátiletý řidič osobního automobilu VW Passat. Žena na místě nehody zemřela. Na místě nehody našli policisté poničené součástky, které patří na osobní automobil BMW řady 3 vyrobený v letech 1998 až 2005.

Vedle plastové poničené mřížky na kapotě má osobní automobil poškozenou levou přední část a chybí mu levý blinkr. Kriminalisté předpokládají, že automobil má i další poškození. Vyšetřovatelé přivítají jakékoliv poznatky k nehodovému ději, případně k v pření části poškozenému osobnímu automobilu BMW. Zároveň uvítají i informace o ranním pohybu chodkyně na silnicích poblíž místa nehody.

Zdroj: PČR

Štítky silnice, Mikulov, automobil, Brno, BMW, Volkswagen Passat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ženu srazilo neznámé auto. Na silnici zemřela  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.