Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Podnapilý mladík se prý kopáním do dveří dožadoval ubytování, strážníci ho předali pracovníkům protialkoholní záchytné stanice

sobotu večer jela hlídka prověřit telefonické oznámení, podle kterého se podnapilý a agresívní mladík dobývá do krizového centra v Masné ulici. Na uvedené adrese pak strážníci zastihli osmadvacetiletého muže, který měl podle pracovníků centra kopat do dveří a dožadovat se ubytování.

Na to však nemají lidé pod vlivem alkoholu nárok, takže byl pracovníky centra odmítnut. Hlídka se pokusila s mužem záležitost řešit, avšak ten hovořil zcela zmateně a stále volal na tísňovou linku, kde se dožadoval napravení věci. Vzhledem k jeho zjevné podnapilosti nakonec strážníci přivolali sanitku protialkoholní záchytné stanice, která muže i přes agresivní chování převezla do určeného zařízení.

Případ strážníci zdokumentovali a pro podezření ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku postoupili ke správnímu řízení.

Zdroj: MPB

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podnapilý mladík se prý kopáním do dveří dožadoval ubytování, strážníci ho předali pracovníkům protialkoholní záchytné stanice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.