Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Strážníci dopadli muže, který poškodil přes desítku dopravních značení

Na více než desítku převrácených nebo přemístěných dopravních značek a zničené oranžové výstražné světlo narazila hlídka městské policie ve čtvrtek odpoledne při kontrole žabovřeských ulic. Strážníkům se od svědků podařilo zjistit, že místem oprav v Horově a Minské ulici prošel krátce předtím podezřelý muž.

Toho vzápětí dostihli na křižovatce ulic Puškinovy a Horovy, kde se devětatřicetiletý muž před zraky strážníků neúspěšně pokoušel vrátit část značení na původní místo. K protiprávnímu jednání se vzápětí doznal a dodal, že k převracení, přemisťování a poškozování dopravního značení ho vedla frustrace, že musí rekonstruovanou lokalitu objíždět.

Strážníci požádali odpovědnou firmu o uvedení značek do původního stavu a případ předali ke správnímu orgánu, kde nyní bude muset muž své chování vysvětlovat. Za pozměnění dopravního značení mu hrozí až třísettisícová pokuta.

Zdroj: MPB

Štítky dopravní značka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci dopadli muže, který poškodil přes desítku dopravních značení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.