Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Téměř 100 zaměstnanců přijme v Brně do konce roku SkyPicker.com

Téměř 100 nových zaměstnanců chce do konce letošního roku přijmout brněnská společnost SkyPicker.com, která provozuje vyhledávač levných letů a letenek. Vznikla v roce 2012, ale nyní už se dostala na denní obrat přes deset milionů korun.

V Brně vznikne nové zákaznické centrum, kde mají působit lidé znalí světových jazyků, uvedl v tiskové zprávě ředitel zákaznické péče David Reid.

Výrazný nárůst obratu je podle zakladatele služby Olivera Dlouhého daný investicemi v Asii a Pacifiku. "Posílili jsme počtem letů i nových aerolinek především do zemí, jako jsou Japonsko, Filipíny či Jižní Korea," uvedl Dlouhý.

Nové zákaznické centrum má zajistit lepší služby zákazníkům. "Růst klade na zákaznický servis velké nároky. Nechceme být jen prodejcem letenek, ale chceme poskytovat i bezpečné cestování. Brněnská centrála rozšíří služby, které mělo donedávna na starosti především centrum v Kyjevě. Obě centra se budou soustředit na službu, která zaručuje bezpečnou cestu. Pokud cestující nestihnou navazující letadlo, zajistíme jim alternativní let, případně vrátíme veškeré peníze," vysvětlil Dlouhý. Centrum v Brně má sloužit převážně zahraničním zákazníkům, proto firma hledá lidi, kteří umí jazyky a zároveň jsou dobří v komunikaci.

Firma vyhledává i kombinace letenek nespolupracujících leteckých společností a zaručuje návaznost letů. První letenky prodala na jaře 2013, každý měsíc roste obrat o desítky procent. Rychlý rozvoj SkyPickeru umožnil vstup investora Touzimsky Airlines.

Zdroj: ČTK

Štítky Brno, Oliver Dlouhý, David Reid, Asie, Japonsko, Jižní Korea, Filipíny, Tichý oceán, Kyjev

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Téměř 100 zaměstnanců přijme v Brně do konce roku SkyPicker.com  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.