Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Strážníci našli zdrogovanou ženu v pokročilém stádiu těhotenství

Po události ze začátku července, kdy strážníci v obchodním domě našli silně opilou ženu, jíž se ztratil teprve dvouletý chlapec, zaznamenali ve čtvrtek brněnští strážníci bohužel další alarmující případ.

Včera před sedmou hodinou ráno přijali oznámení z městské části Žabovřesky, kudy se prý už přibližně hodinu a čtvrt bezcílně, vrávoravou chůzí toulala mladá žena.

Podle svědkyně neustále otevírala popelnice a opírala se o zaparkovaná auta. Vyslaná hlídka našla devětadvacetiletou ženu sedět na trávě před jedním z bytových domů. Strážníci nemohli přehlédnout, že je žena v pokročilém stádiu těhotenství a na první pohled působila, jako by byla pod vlivem drog.

Nemohla vstát, neobratně se pohybovala a téměř nesrozumitelně mluvila. Strážníkům ovšem dokázala říct alespoň to, že je v sedmém měsíci rizikového těhotenství. Prochladlou nastávající matku zabalili do deky a přivolali jí záchrannou službu. Současně informovali také státní policisty.

Ti ženě udělali drogový test ze slin, který prokázal přítomnost amfetaminu a metamfetaminu. Zdravotníci ženu převezli do nemocnice a celý případ se bude ještě dál prošetřovat. Hlídka dala záležitost na vědomí i sociálním pracovníkům.

Zdroj: MPB

Štítky těhotenství, Žabovřesky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci našli zdrogovanou ženu v pokročilém stádiu těhotenství  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.