Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na Brněnské přehradě je otevřené nové informační centrum

Turistické informační centrum města Brna otevřelo svoje třetí informační centrum. Je umístěno na Brněnské přehradě v prostorách přístaviště. Informační centrum na přehradě je sezónní a návštěvníkům přehrady bude k dispozici v měsících červenci a srpnu. Otevřeno má každý den od 10 do 18 hodin.

Dřevěný informační stánek je umístěn před vstupem na přístaviště a zastavit se u něj mohou lidé třeba cestou na hráz nebo dál tímto směrem. V infocentru se turisté domluví anglicky, případně také německy, francouzsky či portugalsky.

V nabídce informačního centra jsou nejen letáčky a propagační materiály s informacemi, ale nabízíme také možnost zakoupit si pohledy, turistické známky a vizitky a drobné propagační předměty – magnetky, klíčenky. Pro návštěvníky máme připravené i speciální razítko s motivem krokodýla, vody a loďky.

Informační centra Turistického informačního centra města Brna jsou otevřena v Radnické ulici (Stará radnice, pod krokodýlem), na hradě Špilberk (u hlavní pokladny) a nyní nově i na Brněnské přehradě. IC v Radnické ulici je držitelem celorepublikové klasifikace A.T.I.C v rámci rozsahu a kvality poskytovaných služeb v kategorii A. V loňském roce navštívilo informační centra 307 393 turistů, z toho bylo 124 257 cizinců.

Tisková zpráva

Štítky turistické centrum, Brněnská přehrada, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Brněnské přehradě je otevřené nové informační centrum  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.