Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na jihu Moravy zemřel za nejasných okolností při nehodě cyklista

U Mouchnic na rozhraní Vyškovska, Hodonínska a Uherskohradišťska se v neděli večer na společném výletě srazili tři cyklisté, z nichž jeden zemřel a dva utrpěli těžká zranění. Případem se zabývá kriminalisté. Za jakých okolností se kolize stala, to se zatím neví, řekla dnes mluvčí policie Alice Musilová. Zemřel teprve 26letý mladík.

"Průběh nehodového děje neznáme. U mrtvého je nařízená soudní pitva, kterou se snad zjistí bližší podrobnosti," uvedla mluvčí. Oba zranění jsou v nemocnici a k případu podle dostupných informací zatím nebyli schopni vypovídat. Lékaři zjistí, zda muži při neštěstí nebyli pod vlivem alkoholu.

Neštěstí se stalo přibližně kolem 20:00 mezi obcemi Haluzice, Jestřabice a Snovídky. Na místě po neštěstí zasahovalo několik týmů záchranné služby včetně vrtulníku. Zraněným je 24 a 34 let. Jednoho vrtulník transportoval do Fakultní nemocnice Brno, druhý skončil na urgentním příjmu v Kyjově.

Zdroj: ČTK

Štítky Mouchnice, Morava, okres Uherské Hradiště, okres Vyškov, okres Hodonín, Fakultní nemocnice Brno, Haluzice, Snovídky, Jestřabice, Kyjov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na jihu Moravy zemřel za nejasných okolností při nehodě cyklista  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.