Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.
PR článekPondělí, 10. března 2025, 13:00
Chicken Inn je název nové restaurace, kterou lidé najdou na adrese náměstí Svobody 97/3 v Brně. Za novým konceptem stojí tým lidí ze známé brněnské burgrárny Burger Inn. V nové provozovně budou svým zákazníkům nabízet speciality z kuřecího masa. U příležitosti otevření nové pobočky vyhlásilo vedení podniku soutěž, ve které mohou zákazníci získat slevy, vouchery na burgery, ale dokonce i burger zdarma každý den až do konce roku 2025.
Restaurace Burger Inn pod vedením Jakuba Řiháčka funguje v Brně od roku 2021 a nabízí širokou nabídku burgerů. Podnik se postupně rozrůstá. Z kuchyně o rozměrech dva krát dva metry se v březnu 2022 provoz přemístil do podniku v Beethovenově ulici v centru Brna. O pár měsíců později se otevřela druhá pobočka ve Skácelově ulici, která funguje jako výdejové okno. V těchto dnech otvírá vedení Burger Inn nový koncept zaměřený na speciality z kuřecího masa.
„V těchto dnech otevíráme další podnik s názvem Chicken Inn. Koncept smaženého kuřete ve mně zrál dlouho. Dlouhodobě, když zařadíme smažené kuře na nějaký speciál, tak se prodává šíleně dobře. Poptávka po něm byla obrovská, ale neměli jsme na to kapacitu, takže jsme si řekli, že na kuře uděláme celý koncept,“ popsal majitel Burger Inn a nově také Chicken Inn Jakub Řiháček.
Velká otvíračka Chicken Inn se koná v sobotu 15. března od 11 hodin dopoledne na adrese náměstí Svobody 97/3. Na otvíračku se vyplatí přijít včas, prvních padesát návštěvníků totiž spolu s objednávkou obdrží soutěžní los, čímž se zapojí do soutěže o velmi zajímavé ceny.
Bude se soutěžit o pět poukazů na útratu ve výši 1000 korun, dvacetiprocentní slevy na burgery a hlavní cenou bude burger zdarma každý den až do konce roku 2025.
Stačí přijít v sobotu 15. března co nejdřív, aby zájemci byli mezi prvními padesáti, kteří dostanou los. Po obdržení losu jej zákazník setře a zjistí, jaká je jeho výhra. Pak už jen stačí sdílej fotku losu na Instagramu s označením @burgerinn_60200 a #ChickenInnWinner.
Kuře se v Chicken Inn smaží v jedinečné indukční fritéze. „Fritéza je unikátní v tom, že hřeje celá nádoba, ve které se smaží. Když se tam dá spousta kuřecího masa, tak teplota oleje klesne jen minimálně. Navíc má velkou kapacitu, najednou v ní můžeme smažit až čtyřicet kilo potravin,“ popsal Řiháček.
Značnou výzvou bylo pro tým lidí z Chicken Inn shánění dobrého kuřecího masa. „To byla velká věda. Vyzkoušeli jsme asi pětatřicet dodavatelů od Makra až po Farmu rodiny Němcovy, o které jsem si myslel, že to bude tutovka. Všechno maso, které jsme zkusili, pro nás bylo nezajímavé. Nakonec jsme se domluvili s člověkem, který dováží maso z Maďarska. To maso, které jsme zkusili, bylo neporovnatelné s předchozími vzorky. Při smažení maso obecně pustí vodu, u některých vzorků tvořila voda i polovinu hmotnosti, u masa z Maďarska byla hmotnost dvousetgramového kusu po smažení sto devadesát gramů,“ vysvětlil.
Burger Inn je vyhlášený nabídkou, která zahrnuje nejrůznější odvážné kombinace, nejinak je tomu i v novém konceptu. „V Chicken Inn chci prodávat legendární českou pochoutku, kuře s broskví. Zní to šíleně, ale pochopitelně to bude vymazlené do absolutní špičky. Burger se smaženým kuřetem s broskví byl absolutní bomba už během ochutnávek. Kuře naložené v podmáslí a bylinkách obalíme v ochucené mouce a ještě horké ho hned po smažení prohodíme broskvovou marmeládou. Už teď vím, že půjde o jednoznačně nejprodávanější věc našeho nového podniku,“ dodal Jakub Řiháček a pozval všechny na velkou otvíračku nového podniku.
Chceš nám něco sdělit?Napiš nám
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.