Počasí dnes16 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 24. října 2024  |  Svátek má Nina
Bez reklam

V Brně se uskuteční koncert na podporu Karlovic, které poničily záplavy

Karlovicím na Bruntálsku, které v září poničily záplavy, pomůže výtěžek z připravovaného benefičního koncertu v Brně. Obec jej pořádá ve spolupráci s Nadací Partnerství. Uskuteční se v sobotu 2. listopadu v 17:00 v atriu Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity, řekl za pořadatele Matyáš Kočí.

Zahrají například Hana a Petr Ulrychovi, Slávek Janoušek, Nebeztebe a F.T. Prim. Večerem bude provázet moderátor Vladimír Kořen.

Voda poškodila 80 procent Karlovic. Zničila mosty, chodníky, cyklostezky, veřejná prostranství, hřiště. Peníze vybrané díky benefičnímu koncertu poslouží hlavně na obnovu areálu školky a školy.

Sbírka je otevřená na portálu Darujme, zatím dárci věnovali téměř 30 tisíc korun. Jakýkoliv příspěvek zároveň znamená volný vstup na koncert. Zájemci si případně mohou koupit vstupenku na místě, veškerý výtěžek poslouží na obnovu Karlovic.

Příspěvky lze posílat také na transparentní účet Nadace Partnerství. Peníze využije na opatření pro zadržení vody v krajině a obnovu poškozené infrastruktury.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto se svolením obce Karlovice

Štítky záplavy, hudba, sociální, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně se uskuteční koncert na podporu Karlovic, které poničily záplavy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.