Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nová Vlasová Klinika v Brně. Nabízí řešení pro řídnoucí vlasy a zdravou pokožku

PR článek

V Brně od listopadu roku 2022 vznikla první pobočka Vlasové kliniky a pro velký zájem klientů od srpna roku 2023 byla otevřena i druhá. Klientům nabízí pomoc s vypadáváním či řídnutím vlasů. Zaměřuje se také na další problémy, jako jsou mastné vlasy, lupy, lupénka nebo například seborea. V klinice je klíčem k podpoře zdraví a růstu vlasů čištění vlasové pokožky a aplikace přírodních aktivních látek. Zdarma nabízí úvodní vyšetření trichologickou kamerou, které zjistí stav vlasů i pokožky a možnosti řešení problémů klienta. Na otázky odpovídal Petr Sedláček, který spolu s kolegou Jakubem Novým v Brně pobočky Vlasové kliniky provozuje.

Proč jste se rozhodl otevřít pobočku Vlasové kliniky?

S majitelem projektu Vlasová klinika jsem se potkal čirou náhodou a po rozhovoru s ním a shlédnutí výsledků, které tato terapie přináší, jsme se s kolegou v podstatě ihned rozhodli, že mu chceme pomoci v šíření tohoto projektu do dalších měst. No, a protože jsme Brňáci, tak se samozřejmě začalo v Brně.

Komu doporučujete Vlasovou kliniku navštívit?

Návštěvu doporučuji lidem, které trápí padání nebo řídnutí vlasů, mastné vlasy, lupy, lupenka, seborea nebo alopecie. U pánu řešíme například zarůstání plešek a koutů. Naše služby mohou využít i lidé, kteří problémy s vlasy aktuálně nemají, ale chtějí se soustředit na prevenci proti vypadávání vlasu nebo na jejich výživu. Všichni dobře víme, jak je časově náročné a drahé neustále hledat a zkoušet nové přípravky. U nás během bezplatné prohlídky poradíme, jak a co může klientům pomoci.

Klient se zároveň nemusí bát o své soukromí. Chápeme, že problémy s vlasovou pokožkou jsou intimní záležitostí. Proto naše klinika nabízí diskrétní prostředí, pro maximální komfort klienta.

Jaké technologie používáte?

Na Vlasové klinice využíváme ty nejmodernější technologie v oboru, aby bylo o vaše vlasy a pokožku postaráno co nejefektivněji.

Jedním z našich hlavních nástrojů je přístroj NEO 21, vyvinutý společností Biotec Italia, který využívá nejnovější poznatky na trhu. Přístroj pracuje na principu ultrazvuku, radiofrekvence, elektroporace a pulzního mikrojehličkování. Tento přístroj nabízí několik možností těch nejúčinnějších, neinvazivní mezoterapií, díky čemuž je vaše pokožka ošetřena do hloubky a bez bolesti.

Pro výživu pokožky používáme Neohair sérum, které je jedním z nejsilnějších a nejúčinnějších na trhu. Patří do skupiny kosmeceutických přípravků. Je obohaceno silnými, přírodními výtažky, které podporují růst vlasů a zlepšují celkový stav vlasové pokožky.

Jak probíhá ošetření?

Celý proces začíná trichologickým vyšetřením, které je u nás zdarma. Následně přistupujeme k ošetření, při kterém klient podstoupí detoxikaci a hydrataci pokožky. 

Za pomoci ultrazvuku odstraníme nečistoty a keratotické zátky. Do hlubokých vrstev pokožky a vlasových cibulek následně vpravíme potřebné výživné látky, které jsou obsaženy v Neohair séru. Ošetření je vždy individuálně přizpůsobeno každému klientovi, včetně výběru kosmetických přípravků. Metody ošetření jsou vždy voleny individuálně na míru od elektroporace až po pulzní mikrojehličkování nebo jejich kombinaci. 

Naše technologie a individuální přístup zajišťují efektivní a dlouhodobé výsledky.

Rezervace a další informace

Specialisté našich poboček se těší na vaši návštěvu. Rezervujte se na své trichologické vyšetření zdarma a získejte více informací o stavu vašich vlasů a vlasové pokožce.

Na našich webových stránkách najdete podrobnější informace ohledně diagnostiky a následné procedury, k dispozici jsou například i odpovědi na nejčastěji kladené otázky, reference a další informace.


VLASOVÁ KLINIKA – BRNO Pekařská 393/33

VLASOVÁ KLINIKA – KOMÁROV Sokolova 791/1g

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nová Vlasová Klinika v Brně. Nabízí řešení pro řídnoucí vlasy a zdravou pokožku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.