Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Muž spadl při vystupování z šaliny a nechal v ní berle. Strážník mu přivezl svoje

Velmi netradičně vyřešili prekérní situaci invalidního muže brněnští strážníci. Kolemjdoucí žena si všimla, že muž bezradně posedává na tramvajovém ostrůvku, a tak se s ním dala do řeči. Když žena zjistila, že muž nemůže vstát, protože nechal berle v tramvaji, která dál ujížděla městem, rozhodla se přivolat strážníky.

Když strážníci přijeli na místo, čtyřicátník jim vysvětlil, že mu berle nikdo neukradl, ale že berle nechal ve zmatku ve voze poté, co při vystupování z tramvaje zakopl a spadl.

Vzhledem k tomu, že k situaci došlo už před třemi hodinami, nepomohl ani telefonát strážníků na dispečink dopravního podniku, berle už nebyly k dohledání.

„To přivedlo jednoho ze strážníků na myšlenku, že muži pomůže sám. Vzpomněl si, že po pracovním úrazu má ještě doma svoje berle, pro které už nemá využití. Muži tedy nabídl, že se za ním i s kolegou za chvíli vrátí a berle mu daruje. Přesně to taky udělal a vděčný muž díky tomu mohl z přestupního uzlu odejít,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením MUNI SPORT

Štítky video, berle, strážníci, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž spadl při vystupování z šaliny a nechal v ní berle. Strážník mu přivezl svoje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.