Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Eva Pavlová ocenila práci brněnské lékařky Evy Jiráčkové

Lékařka Eva Jiráčková na jihomoravské záchrance pracuje od roku 1997. Od roku 2017 působila jako vedoucí lékařka Územního oddělení Brno a od roku 2022 zastává pozici náměstkyně pro zdravotní péči. V uplynulých dnech brněnská lékařka převzala ocenění z rukou první dámy Evy Pavlové.

Manželka prezidenta České republiky Petra Pavla Eva Pavlová si do Lán pozvala příslušnice bezpečnostních sborů, aby ocenila jejich práci. „Mezi oceněnými byla více než stovka žen z celé České republiky, a to například policistky, hasičky, záchranářky, ale také pracovnice vězeňské služby. První dáma, která sama působila v armádě, touto slavnostní událostí chtěla poukázat na jejich náročnou práci a vyslovit jim svoji podporu,“ popsala na webu jihomoravských záchranářů jejich mluvčí Michaela Bothová.

Pozvání do Lán obdržela i brněnská lékařka Eva Jiráčková, která na jihomoravské záchrance pracuje od roku 1997, od roku 2017 působila jako vedoucí lékařka Územního oddělení Brno a od roku 2022 zastává pozici náměstkyně pro zdravotní péči.

„Blahopřejeme k vyznamenání naší kolegyni a děkujeme za její dlouholetou a obětavou práci pro naši organizaci. Eva Jiráčková je matkou dvou dcer a ve volném čase se ráda věnuje nejen jim, ale i svému pejskovi,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Zuzana Bönisch, se svolením KPR

Štítky lékařka, ocenění, Eva Jiráčková, Eva Pavlová, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ivan Krahula

Ano, první dáma byla politickou pracovnicí v armádě vraždícího zločinného režimu.

Středa, 4. září 2024, 15:32Odpovědět

Eva Pavlová ocenila práci brněnské lékařky Evy Jiráčkové  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.