Počasí dnes29 °C, zítra29 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

Zamilované dvojici o prázdninách chyběla škola. Do areálu základky se šli pomilovat

Škola během prázdnin chyběla dvojici mladých lidí, kteří se rozhodli vydat do areálu vzdělávacího zařízení, aby si tam mohli vzájemně projevovat lásku. Jejich přítomnost ve škole však neunikla pozorné svědkyni, která si nejdřív myslela, že jde o zloděje, a tak zavolala policisty.

Svědkyně zavolala policisty ve čtvrtek krátce před půlnocí. Žena jim sdělila, že má podezření, že se někdo chce vloupat do budovy Základní školy v Šakvicích na Břeclavsku.

„Žena uvedla, že z okna svého bytu, viděla dva muže, kteří si svítili mobilním telefonem, přelezli plot a snaží se asi dostat do objektu. Operační důstojník na místo ihned vyslal hlídku, která tam byla asi za sedm minut a onu podezřelou dvojici dohledala. Hned na první pohled bylo ovšem zřejmé, že se nejedná o zloděje, nýbrž o mladý zamilovaný pár,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Policisté osmnáctiletého mladíka a jeho o rok mladší přítelkyni poučili o tom, že by si příště pro své rande měli vybral vhodnější místo a oznamovatelku informovali, že k žádnému vloupání nedošlo a může jít klidně spát.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky prázdniny, škola, sex, Břeclavsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zamilované dvojici o prázdninách chyběla škola. Do areálu základky se šli pomilovat  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.