Počasí dnes22 °C, zítra18 °C
Úterý 2. července 2024  |  Svátek má Patricie
Bez reklam

Jedenáct důvodů, proč v létě vyrazit do Velkých Karlovic

Kam vyrážíte o prázdninách? Udělejte si výlet do Velkých Karlovic v Beskydech! Ať už vyrazíte na otočku nebo rovnou na pár dnů, Resort Valachy v údolí Léskové je úžasné místo, kde si užijí milovníci relaxace, dobrého jídla, sportovci i rodiny s dětmi. Nadýchejte se čerstvého horského vzduchu a vydechněte si ve stínu hlubokých lesů. Co si nenechat ujít?

Koupání i relaxace ve Wellness Horal

Relaxace není nikdy dost! Dopřejte si zábavu i odpočinek ve Wellness Horal: koupání ve třech termálních bazénech, trochu sportu ve fitku i lenošení v saunovém světě se saunovými rituály nebo při exotické masáži. V létě jsou hitem venkovní opalovací terasy a venkovní whirlpool. 

* TIP: Využijte Tematické dny s akčními cenami vstupného: Pondělní relax pro dva, Dámské úterý, Seniorská středa, Pánský čtvrtek, Páteční bazény pro děti za 99 Kč.

Letní dovolená s programem na každý den

Doporučujeme zůstat přes noc, abyste si užili odpočinek ve wellness úplně neomezeně. V ceně letních pobytů v hotelech Lanterna a Horal je vedle snídaně a večeře také volný vstup do wellness a pestrý program na každý den. Těšte se na hudební večery s dobrým jídlem na terase, ranní jógu i aqua fitness v bazénu, můžete si půjčit elektrokolo nebo si vyzkoušet golf a pro děti jsou připraveny animační programy a lekce tenisu či inline bruslení. V okolí je spousta značených turistických i cyklistických tras.

TIP: Čím víc nocí zůstanete, tím větší slevu obdržíte.

Lanterna po rekonstrukci láká na novinky

Poznejte nový komfort Spa hotelu Lanterna, který je dokonalou oázou klidu a zážitkové gastronomie. Po rekonstrukci má úžasnou venkovní terasu, proměnou prošla restaurace, kde přibyl lounge bar s velkou vinotékou, a velkým lákadlem jsou nové pokoje s balkonem nebo pokoje se zimní zahradou s vanou přímo u okna. Dokonalé pro romantiku ve dvou!

Wellness den pro zdraví

Potřebujete si nutně odpočinout, ale není čas na vícedenní dovolenou? Dopřejte si aspoň jeden relaxační den - Wellness den pro zdraví. Stejnojmenný balíček služeb zahrnuje celodenní pobyt ve Wellness Horal, masáž či beauty ošetření a tříchodový oběd.

Kurzy pečení valašských frgálů 

Naučte se péct tradiční krajové koláče – frgály! Kurzy pečení s pekařkou Resortu Valachy se konají o prázdninách v úterky a neděle.  Odnesete si nejen svůj vlastnoručně vyrobený frgál, ale i spoustu nových informací a zážitků. 

Hudební večery a grilování na terase

Terasa hotelu Horal je místem, kde se dá příjemně spočinout během výletu, užít si dobré jídlo a pohodu s výhledem do údolí. Středeční prázdninové večery opět zpříjemní od 18:30 živá hudba (Bolek Vjaclovský, Kamila Polonyová, Pavla Sivíková a další muzikanti). V sobotu se od 11:30 můžete stavit na grilované speciality. 

Letní degustační menu ve Vyhlídce

Pochutnáte si raději v klidném prostředí? Dopřejte si degustační menu s víny v zážitkové restauraci Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna. Od července tu nabízejí nové menu plné svěžích barev a vůní. 

Vyzkoušejte si golf u Horalu 

Láká vás vyzkoušet si golf? Rezervujte si program Golf pro každého na Golfovém hřišti Horal, připravený pro začátečníky a rodiny s dětmi. Čeká vás procházka s instruktorem, který vám vysvětlí základy a zkusíte si odpalování i hru na jamku. Ideální pro rodinu (max 2 dospělí + 3 děti). 

Naučné stezky pro děti

Pro zábavu s dětmi doporučujeme naučné stezky Resortu Valachy. Velmi oblíbená je Kulíškova naučná stezka kolem hotelu Horal, kde navíc můžete děti odměnit Kulíškovou specialitou (s plyšákem v ceně) a nechat je vyřádit na Jupíkově hřišti. V lese nad hotelem Lanterna si nenechejte ujít Stezku valašských strašidel.

Elektrokola i lekce inline bruslení

Na své si přijdou i cyklisté. U hotelu Horal můžete využít půjčovnu elektrokol KTM a troufnout si i na náročnější terény v okolí. Pro rodinný výlet s dětmi je skvělá i nenáročná cyklostezka Bečva, která začíná kousek pod Horalem. V létě je možné si objednat lekci in-line bruslení se zkušenými instruktory a při deštivém počasí jistě přijde vhod bowling.

Týden kultury na Valašsku

Závěr prázdnin bude v Resortu Valachy tradičně zasvěcen Týdnu kultury na Valašsku. Zajděte si do cirkusového šapitó na Jaroslava Duška, Danu Morávkovou, Jana Čenského, Václava Vydru a další známé herce a skvělé komedie. Součástí bude i sobotní Rodinný den s pestrým programem pro děti. V době festivalu mají hosté ubytovaní ve Spa hotelu Lanterna vstupenku v ceně.

Ohodnoť článek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jedenáct důvodů, proč v létě vyrazit do Velkých Karlovic  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.