Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

VIDEO: Ulicemi jihomoravské metropole si vykračovaly dvě ovce. Pár přežvýkavců hledá majitele

Pár ovcí se vydal na procházku Brnem. Zvířata si vykračovala ulicemi Jundrova a uvelebila se na jedné ze zahrad. Strážníci pár přežvýkavců opatrně odvedli a předali do dočasné péče chovateli z Vyškovska. Jejich majitel se stále hledá.

Netradiční dvojice se v pondělí odpoledne procházela po brněnském Jundrově. Bílá a hnědá ovce si společně vykračovaly po ulici mezi domy a poutaly pozornost místních. Pracovníky úřadu městské části začali postupně o jejich putování informovat všímaví obyvatelé. Požádali proto o příjezd strážníky.

„Kromě dvou hlídek městské policie na místo mířil také strážník odchytové služby. Ovce mezitím zavítaly na zahradu jednoho z rodinných domů. Strážníci je tam chytili a opatrně jim připevnili vodítka, aby neutekly,“ informovala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Protože se hlídce nepodařilo najít jejich majitele, zamířily ovce vozem odchytové služby rovnou do útulku městské policie. Prostory útulku jsou ale uzpůsobeny pouze pro pobyt psů a koček, a tak si zvířata do dočasné péče převzal chovatel z Vyškovska.

Ohodnoť článek

Foto MPB

Štítky MPB, strážníci, zvířata, ovce, odchyt, útulek, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Ulicemi jihomoravské metropole si vykračovaly dvě ovce. Pár přežvýkavců hledá majitele  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.